Sisusta kuin seksikäs Samantha

Sinkkuelämää-hahmo Samantha Jonesin, tyyli on luksusta täynnä. Kopioi hehkeän naisen parhaat sisustusvinkit ja tuo kotiisi hieman valkokankaan säihkettä.

Samantha ei luota , vaan täyttää kotinsa laadukkailla materiaaleilla ja vahvoilla väreillä, jotka henkivät glamouria ja hakevat vivahteita itämaisista tunnelmista. Katso kuvat Samanhan asunnosta täältä.

Lempeä tunnelmavalaistus on yksi tärkeimpiä elementtejä, mikäli haluat tuoda kotiisi Samanthan tyyliä. Hanki siis hyvän työvalon lisäksi myös pehmeitä tunnelmavalaisimia. Sijoita yksi lamppu vaikkapa ikkunalaudalle, jollon valo läpäisee kauniisti läpikuultavan verhon ja luo ympärilleen taianomaista tunnelmaa.

Myös laadukkaat materiaalit ovat tärkeitä, kuten silkki, sametti ja puuvillasatiini. Käytä niitä sänkyvaatteiden lisäksi sohvatyynyissä, verhoissa ja muissa kodintekstiileissä. Hanki laadukkaat ja pehmeät kylpypyyhkeet, joihin on ihana kietoutua suihkun jälkeen.

Myös väreillä on väliä Samanthan tapauksessa väliä. Skandinaavinen, pelkistetty värimaailma ei tässä tapauksessa toimi, sillä Samantha käyttää paljon eri värejä, mutta onnistuu silti tekemään sen hillitysti ja tyylillä.

Murretut sävyt, kuten poltettu oranssi ja ruskea, toimivat makuuhuoneen tekstiileissä. Niitä raikastetaan valkoisilla, paksuilla verhoilla ja kullankeltaisilla tyynyillä. Myös suuri peili on makuuhuoneen must-juttu, jonka eteen asetetaan pukeutumista helpottava, muhkea istuin.

Kuvat:

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja