Mainos

Silminnäkijä kuvailee Haagan puukotusta MTV:lle: Jahtasi epäiltyä puukottajaa – maassa verijälkiä ja levinneitä ostoksia

5:09
Tämä Haagan puukotuksesta tiedetään nyt.

Vuonna 1985 syntynyt mies on puukottanut kahta ihmistä Helsingin Pohjois-Haagassa. Lisäksi tilanteessa aiheutui vammoja kolmelle kouluikäiselle lapselle. Silminnäkijä kertoo MTV:lle jahdanneensa epäiltyä puukottajaa.

MTV Uutisten toimittaja Tuomo Hyttinen on paikan päällä Haagan Santavuorentiellä, josta hän tavoitti puukotuksen todistaneen silminnäkijän.

– Silminnäkijä sanoi nähneensä puukotustilanteen ja menneensä epäiltyyn mieheen kiinni. Epäilty oli kaivanut jotain taskustaan ja silminnäkijä oli perääntynyt taaksepäin. Epäilty oli lähtenyt juoksemaan karkuun Santavuorentietä pitkin lännen suuntaan, Hyttinen kuvailee paikan päältä.

Silminnäkijä jahtasi epäiltyä puukottajaa

Silminnäkijä oli seurannut jalat alleen ottanutta epäiltyä, mutta kadottanut hänet alas roskakatoksen taakse.

– Kun silminnäkijä oli tullut takaisin tapahtumapaikalle, poliisit olivat tulleet paikalle ja ottaneet tilanteen haltuunsa. Epäiltyä etsitään vielä, mutta ainakaan tässä Santavuorentiellä poliisit eivät häntä etsi. Noin tunnin verran, kun olemme olleet täällä, viranomaisia ei ole näkynyt.

Tilanne tapahtui poliisin mukaan ulkona osoitteen Santavuorentie 6 edessä. Kadulla tapahtumapaikalla näkyy maahan levinneitä ostoksia, kuten keksipaketteja. Kadussa on myös hieman verijälkiä.

Uhrit ovat poliisin mukaan epäillyn entinen puoliso, entisen puolison ystävä ja puolisoiden kolme yhteistä lasta. Lapset ovat siis epäillyn ja puukotetun ex-puolison yhteisiä.

Uhrit on viety sairaalaan, mutta heidän vammojensa vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Sivullisia ei ole poliisin mukaan vaarassa.

Tapahtunutta tutkitaan kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja