Mainos

MTV Uutiset paikalla: Helsingin Haagassa kahta ihmistä puukotettu – myös kolmelle lapselle aiheutui vammoja, poliisi etsii tekijää

5:09
Tämä Helsingin Haagan puukotuksesta tiedetään nyt.

Helsingin Haagassa mies on puukottanut kahta aikuista ja aiheuttanut vammoja kolmelle lapselle, kertoo poliisi. Poliisi etsii vuonna 1985 syntynyttä tekijää. 

Helsingin poliisin mukaan useita ihmisiä on puukotettu ulkotiloissa Santavuorentie 6:n kohdalla Haagassa. Mies on puukottanut kahta aikuista, tilanteessa aiheutui vammoja myös kolmelle kouluikäiselle lapselle.

Poliisin mukaan epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa, mutta hän on vielä kateissa. Poliisin mukaan epäilty on vuonna 1985 syntynyt mies.

– Etsinnät ovat käynnissä, mutta täällä ne eivät ole näkyviä. Paikalla on lähinnä median edustajia ja muutama asukas, jotka tästä ovat kulkeneet ohi. Viranomaisia tai poliisia ei näy, kertoo MTV Uutisten toimittaja Tuomo Hyttinen Santavuorentieltä. Hyttisen mukaan talon edustalla maassa on näkyvissä verijälkiä.

Tapahtunutta tutkitaan kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä. 


Uhreina ex-puoliso ja lapsia

Uhrit ovat epäillyn entinen puoliso, entisen puolison ystävä ja puolisoiden kolme yhteistä lasta, poliisi kertoo. Lapset ovat siis epäillyn ja puukotetun ex-puolison yhteisiä.

Uhrit on viety sairaalaan, mutta heidän vammojensa vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Sivullisia ei ole poliisin mukaan vaarassa.

Asiasta kertoi ensin Ilta-Sanomat, jonka mukaan poliisi olisi eristänyt osoitteessa sijaitsevan lastensuojelupalveluiden tilat Haagassa. Poliisi ei vahvistanut tätä tietoa. Poliisi ei myöskään voinut ottaa kantaa siihen, liittyykö tapaus lastensuojelupalveluihin, sillä ne ovat salassapidettäviä. 

Santavuorentie 6:ssa sijaitsee Ankkurin Lastensuojelupalvelujen yksikkö. 

STT tavoitti Ankkurin edustajan puhelimitse, mutta hän ei voinut kommentoida asiaa.

MTV Uutiset on tapahtumapaikalla, seuraamme tilannetta - artikkeli päivittyy.

​​​​​​​

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja