Silliä ja yrttejä, maustettu retikka 6.8.1999

Vieraana Ulla Lehtonen

2 pkt maustamattomia sillifileitä
1 l silputtua tilliä,
persiljaa ja vihersipulia

Kastike:


2 dl kermaa
2 rkl öljyä
3 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
1 rkl sokeria

Leikkaa sillifileet viipaleiksi.Silppua tilliä, persiljaa ja vihersipulia siten, että silppua tulee yhteensä noin litra.Sekoita sillipalat ja yrtit.
Valmista kastike sekoittamalla aineet keskenään ja kaada seos silli- yrttiseoksen päälle. Anna marinoitua muutama tunti. Tarjoa alkupalana kuorimattomien perunoiden kanssa.

Maustettua retikkaa


2 retikkaa
suolaa
sokeria
tilkka kermaa
ruohosipuliaKuori retikat ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Valmista kastike kermasta, sokerista, suolasta ja ruohosipulista. Sekoita retikkasiivut ja kastike keskenään ja tarjoa sillien ja perunan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja