Siirtyykö maailman vanhimman äidin titteli? 70-vuotias Maria väittää olevansa raskaana

8:11

70-vuotias meksikolaisnainen väittää olevansa raskaana. Jos hän todella puhuu totta, olisi kyseessä maailman vanhin äiti. Naisen raskaudesta kertovat muun muassa Sun, Ladbible ja Mirror.

Miltä tuntuu, kun äitiyden pilvilinnat ja todellisuus eivät kohtaakaan? Katso yllä oleva video! 

Mazatlanista, Meksikosta kotoisin oleva Maria de la Luz, 70, kertoo odottavansa kahdeksatta lastaan. Maria on nyt kuudennella kuulla, ja hän on paljastanut paikalliselle medialle ultraäänikuvia todisteena raskaudestaan. Hän odottaa tyttöä.

Maria ei ole paljastanut, käyttikö hän apuna esimerkiksi hedelmöityshoitoja. Ensimmäisen kerran hän kertoo huomanneensa asian kolme kuukautta sitten.

– Jalkojani sattui ja oksensin ja tunsin huimausta, hän kertoo.

Marian mukaan kaikki hänen lapsensa eivät ole ilahtuneet uutisesta. Lapset pitävät seitsemänkymppistä liian vanhana saamaan lapsen.

Maailman vanhimman äidin titteli siirtyy?

Jos Maria todella synnyttää, voidaan varmentaa, että hän on maailman vanhin äiti historiassa.

Tällä hetkellä vanhimman äidin titteliä pitää hallussaan espanjalainen Maria del Carmen Bousada de Lara, joka oli 66 vuotta ja 358 päivää vanha synnyttäessään kaksospojat vuonna 2006. Bousada de Lara valehteli ikänsä, kun hän hakeutui hedelmöityshoitoihin Kaliforniaan.

Aiemmin myös intialaisen, 72-vuotiaan Daljinder Kaurin väitettiin olevan maailman vanhin äiti. Hänen ikäänsä ei kuitenkaan pystytty koskaan vahvistamaan, koska synnytystodistusta ei ollut, vaikka naisen epäiltiin olevan ainakin 70-vuotias. 

Vuonna 2008 myös toinen intialainen nainen väitti synnyttäneensä kaksoset 70-vuotiaana, mutta hänenkään ikäänsä ei pystytty vahvistamaan.

Lähteet: Sun 1&2, LadbibleMirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja