Shirly Karvinen teki yllättävän havainnon kotonaan: "Äiti Karvinen olisi ylpeä"

4:47
Shirly Karvinen puhuu Wuhanissa asuvista sukulaisistaan

Shirly Karvinen teki oman havaintonsa kotona hengailusta.

Juontaja ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen viettää aikaansa tällä hetkellä pitkälti kotona, kuten suurin osa muistakin suomalaisista. Karvinen julkaisi maanantaina 30. maaliskuuta päivityksen Instagram-tilillään, jossa hän kertoi tehneensä uuden, hänelle erikoisen havainnon kotielelystään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Havaintoja kotihengailusta: Siivoaminen on yhtäkkiä harrastus, miten siistiä siivota vaatekaappi tai vaihtaa keittiökaappien järjestystä. Leivän tekeminen jauhoista kiinnostelee ja miten tyydyttävää hinkata vessankaakeleista likaa irti. Äiti Karvinen olisi ylpeä, Karvinen kirjoittaa päivityksessään siivousvimmastaan. 

Karvisen seuraajat ihastelevat naisen siivousintoa ja ovat jakaneet omilla tahoillaan puuhia, joilla saavat päivänsä kulumaan. 

– Mä en oo vielä löytänyt tota harrastusta. Sen sijaan harrastuksiini kuuluu mm. Netflixin tuijottaminen ja Instagramin selaaminen tuntikausia, eräs Karvisen seuraaja toteaa. 

Karvinen on kertonut aiemmin olevansa huolissaan muun muassa koronaviruspandemian vaikutuksista yhteiskuntaan. Karvinen on nähty muun muassa Love Island Suomi -ohjelman juontajana.

– Tämä on vaikuttanut jo nyt isosti mun duuneihin, ja se tulee vaikuttamaan mun yrityksen liikevaihtoon tänä vuonna. Olen yrittänyt ajatella, että ei voi mitään, kaikella on tarkoituksensa, Karvinen pohti sosiaalisessa mediassa maaliskuun puolivälin tienoilla.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja