Severi Lahtiselta ilmiömäisiä temppuja, Kärpille dramaattinen tappio – näin SM-liigassa pelattiin torstaina

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella pelattiin kaksi ottelua.

Illan TV-taisto (Sub) käytiin Jyväskylässä, missä JYP isännöi Kärppiä.

Kärpät johti kamppailua kahden erän jälkeen 2–0. Tobias Winberg kavensi, minkä jälkeen eteen tuli todella dramaattinen käänne.

Kärppien Kasper Björkqvist sai ulosajon ajassa 54.00, kun hän taklasi polvella JYPin Teemu Suhosta.

Kärppien Kasper Björkqvist lentää ulos Jyväskylässä, JYPin Teemu Suhonen kokee kovia 1:42

Seuranneella ylivoimalla Severi Lahtinen yllätti Kärppä-vahdin Joel Blomqvistin pienestä kulmasta. 2–2.

Lahtinen oli lopulta illan nimi. Hän ja JYPin puolustaja Sami Niku kiekottelivat upean 3–2-voitto-osuman jatkoajalla. Lahtiselle kahden maalin iltama ja kotijoukkue JYPille kaksi pistettä.

Tappio oli Kärpille jo neljäs perättäinen.

JYP nousi voiton myötä sarjassa sijalle kymmenen. Kärpät on seitsemäntenä.

Ässät teki puolestaan onnistuneen ryöstöretken Hämeenlinnaan, kun se kaatoi HPK:n 2–1. Porilaisjoukkueen voittomaalista vastasi Roope Talaja, joka osui kolmannen erän puolessa välissä (50.08).

Ässät on sarjassa kahdeksantena. Porilaislauma on kerännyt 29 ottelusta 41 pistettä.

HPK on puolestaan sijalla 12. (pisteitä 36).