Seurapiirikaunotar Susanna Penttilä: Olen kranttu miesten suhteen

Kenen tahansa kaksilahkeisen ei kannata pommittaa kaunista yrittäjää treffipyynnöillä, sillä Susannan sydämen saa sykkimään kauniit miehet.

Sulo-poikansa isästä viime vuoden syksynä eronnut yrittäjäkaunotar Susanna Penttilä on elänyt eronsa jälkeen sinkkuna, sillä eteen ei ole kävellyt jalat alta vievää prinssiä.

Ottajia kauniilla yksityisyrittäjällä kuitenkin olisi, sillä naisen Facebook on täysin tukossa vastakkaisen sukupuolen treffipyynnöistä. Innokkaiden miesten on kuitenkin turha lähestyä Susannaa Facebookin kautta, sillä kaunotar ei innostu sosiaalisen median kautta lähetetyistä treffipyynnöistä.

– Olen yrittänyt sanoa ystävällisesti, ettei mun Facebook ole deittisivusto. En vastaa Facebookin kautta kenellekään. Paitsi jos Jared Leto pyytää treffeille sitä kautta, niin voin lähteä treffeille, Susanna naurahtaa.

Kaksivuotiaan Sulo-pojan isä on Susannaa kymmenen vuotta nuorempi mallin töitäkin tehnyt Petri Lempiö ja Susanna kertookin MTV3.fin Viihdeuutisille pitävänsä kauniista miehistä.

– Olen tosi kranttu miesten suhteen. Ei voi sanoa, että tykkään vain nuoremmista miehistä, tykkään vain tietynlaisista miehistä. Mun heikkous on kauniit miehet, mutta kyllä mä tykkään että pitää olla myös kaunis mieli eikä vain kaunis ulkokuori. Olen kranttu miesten suhteen, en helposti kenellekään lämpene, Susanna tunnustaa.

Jos Susannan eteen kävelee mies, joka saa naisen sydämen läpättämään ja jalat tärisemään, on hän valmis myös uuteen suhteeseen.

– Olen valmis uuteen suhteeseen, jos prinssi tulee vaan vastaan. Ei tässä nainen mene hukkaan, pitää olla vaan kranttu ja valikoiva, Susanna naurahtaa.

Susanna oli juhlimassa ystävänsä, Miss XL Johanna Salmisen kanssa Pietarinkadun Oilersin 20-vuotisjuhlissa. Näyttävä kaksikko käänsi miesten päät juhlassa ja Susannan avonainen kaula-aukko oli illan antavimpia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat