Sergio Ramosin jatkosuunnitelmista uutta tietoa – lähtö Real Madridista alkaa näyttää todennäköiseltä

Sergio Ramosin ja Real Madridin liitto ei välttämättä olekaan ikuinen. 

Ramos, 34, on ollut Real Madridin tuki ja turva vuodesta 2005 lähtien. Huhut hänen lähdöstään ovat kuitenkin voimistuneet viime päivinä. 

Ramosilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi. El Chiringuito raportoi, että espanjalainen on todennäköisesti suuntaamassa uuteen seuraan. 

– Tiedän Sergion mielihalut. Hän haluaa pysyä Real Madridissa, mutta näen hänen olevan lähdössä. Tällä hetkellä Real Madridiin jäämiseen on vain 20 prosentin mahdollisuus, toimittaja ja läheinen ystävä Cristobal Soria sanoi. 

Ramos ansaintsee 11,7 miljoonaa euroa vuodessa. ESPN raportoi aiemmin, että Real Madrid on leikkaamassa palkkojaan. Ramos hakee tiettävästi kolmen vuoden sopimusta, joka takaisi hänelle 12 miljoonan euron sopimuksen.

Muiden muassa Juventus, Manchester United, PSG ja David Beckhamin Inter Miami on yhdistetty Ramosiin. PSG:n on jopa huhuttu tarjoneen tähdelle "avointa sekkiä". 

Ramos sivusi Gianluigi Buffonin ennätystä maaotteluiden määrässä. Molemmilla on kasassa 176 maaottelua, mikä on eniten eurooppalaispelaajista. 


Lue myös:

    Uusimmat