Selena Gomez myöntää olleensa vieroituksessa

Laulaja Selena Gomez myöntää viettäneensä kaksi viikkoa vieroituksessa.

People-lehti kertoo, että 21-vuotias Selena Gomez kirjautui Arizonassa sijaitsevaan Dawn at the Meadows -hoitolaitokseen kahdeksi viikoksi tammikuussa. Kyseisellä hoitolaitoksella nuoria autetaan useiden erilaisten ongelmien selvittämisessä.

RadarOnline kertoi Gomezin hoitojaksosta jo aiemmin, mutta tänään keskiviikkona Gomezin edustaja vahvisti tiedon People-lehdelle.

– Selena vietti vapaaehtoisesti aikaa Meadowsissa, mutta ei päihteiden vuoksi, tiedottaja toteaa.

Tiedottaja ei erittele syytä vieroituksessa käymiseen, mutta esimerkiksi viime vuoden joulukuussa kaunotar joutui perumaan muutamia keikkoja, koska hän tarvitsi hieman omaa aikaa.

– Olen jo monta vuotta laittanut uran kaiken edelle. Minulle ja läheisilleni on selvinnyt, että tarvitsen todella aikaa itselleni ollakseni niin hyvä ihminen kuin mahdollista, tähti kertoi tuolloin tiedotteessa.

Gomez seurusteli aiemmin poptähti Justin Bieberin kanssa. Viime talvena kaunotar kuitenkin ilmoitti olevansa sinkku. Tämän jälkeen pari on kuvattu yhdessä, mutta miehen useiden tempausten jälkeen, suhde on ainakin Gomezin mukaan kuopattu. Bieber on tämän vuoden puolella joutunut useaan otteeseen tekemisiin poliisin kanssa. Miestä on syytetty muun muassa pahoinpitelystä sekä rattijuopumuksesta.

Lähde: People

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat