Justin Bieberiä syytetään pahoinpitelystä Kanadassa

Justin Bieber on joutunut jälleen tekemisiin poliisin kanssa.

Poptähti Justin Bieber on ilmoittautunut poliisille Kanadan Torontossa eilen keskiviikkona. Häntä syytetään osallisuudesta pahoinpitelyyn, kertoo People.

– Toronton poliisi pyysi Justin Bieberiä saapumaan tänään kohtaamaan pahoinpitelysyytökset joulukuun 29. päivän tapahtumiin liittyen, Bieberin lakimies kirjoittaa tiedotteessa.

– Meidän kantamme on, että herra Bieber on syytön. Koska emme ole vielä oikeudessa, olisi sopimatonta kertoa yksityiskohtaisemmin syytteestä tai puolustuksesta, tiedotteessa jatketaan.

People-lehden mukaan väitetty pahoinpitely tapahtui Toronto Maple Leafs -joukkueen ottelussa 29. joulukuuta. Poliisi epäili Bieberin ja hänen seurueensa pahoinpidelleen limusiinikuljettajan, joka kierrätti heitä ympäri Torontoa. Kanadan CBC Newsin mukaan Bieberin uskottiin olleen sisällä limusiinissa pahonpitelyn aikaan, mutta epäselvää on, toimiko hän rikoksen yllyttäjänä.

Poliisiasemalle saapunut Bieber joutui välittömästi paparazziarmeijan ja kiljuvien fanien ympäröimäksi. Hän kiisti syyllisyytensä kaikkiin rikoksiin.

Tämä oli toinen kerta viikon sisään ja kolmas kuukauden sisään, kun Bieber on joutunut tekemisiin poliisin kanssa. Hänen pidätettiin viime viikolla Floridan Miamissa ja häntä syytetään rattijuopumuksesta, viranomaisen vastustamisesta ja ajamisesta ilman voimassa olevaa ajokorttia. Näihin syytteisiin ongelmainen tähti vastaa 14. helmikuuta.

Aiemmin tammikuussa Bieber puolestaan pidätettiin kotietsinnän yhteydessä, kun poliisit saapuivat hänen talolleen hakemaan ilkivaltaepäilyihin tarvittavia valvontakamerafilmejä. Bieberin talosta löytyi tämän ystävä, jolla oli hallussaan huumausaineita.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat