Seksikkäiden kuvien sijaan kärsineet jalat ja karvainen ylähuuli – sometähti julkaisi aitoja otoksia elämästään

Mitä tapahtuu, kun seksikkäistä ja ylellisistä kuvistaan tunnettu bloggaaja siirtyy näyttämään otoksia oikeasta elämästään?

Tunnetut bloggaajat yksi toisensa jälkeen kyllästyvät esittelemään kiillotettua kuvaa elämästään sosiaalisessa mediassa. Kun Daily Mail -lehti haastoi 24-vuotiaan Sandersin julkaisemaan Instagram-tilillään itsestään luonnollisempia kuvia, hän tarttui haasteeseen. 

Stina Sanders siirtyi meikattujen ja kiillotettujen kuvien sijaan julkaisemaan kuvia muun muassa ylähuulensa vahauksesta ja juoksuharrastuksensa vuoksi kärsineistä jaloistaan. 

Tällaisia kuvia Sanders julkaisi ennen muutosta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Olen huomannut, miten epäaidoksi sosiaalinen media on muuttunut. Kyllästyin ihmisten kommentteihin elämäni täydellisyydestä. He olivat tehneet päätelmänsä julkaisemieni kuvien vuoksi, Sanders kertoo Mic.com-sivuston haastattelussa ja jatkaa:

– En halunnut vain paljastaa, millaista elämäni on todellisuudessa, vaan näyttää, miten helppoa sosiaalisessa mediassa on kiillottaa todellisuutta, ja näyttää elämä toisenlaisena kuin se oikeasti on. 

Tällaisia kuvia hän julkaisee nyt. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Aluksi seuraajamäärä romahti, muutamassa päivässä tähden 10 000 seuraajasta hävisi puolet – nyt seuraajia on kuitenkin jo yli 100 000. 

Sanders myös huomasi saavansa yhä enemmän ja enemmän kommentteja naisilta, kun ennen hänen kuviaan olivat kommentoineet pääasiallisesti miehet. 

Vaikka aitous näyttää kiinnostavan, Sanders ei kuitenkaan usko realististen kuvien auttavan nousussa sometähtien joukkoon. 

– Vaikka tämä onkin pinnallista myöntää, uskon että jos haluat nousta sosiaalisen median tähdeksi nopeasti, sinun on pakko julkaista kauniita kuvia itsestäsi – seksi myy, hän toteaa. 

– Sosiaalinen media on todellisuuspakoa suurimmalle osalle ihmisistä. Vaikka kuinka väitämme, ettemme ole kiinnostuneita siitä, mitä joku on syönyt aamupalaksi tai missä hän on viettänyt lomaansa, katselemme sitä mieluummin kuin rumaa selfietä, hän toteaa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja