Seksiä vai aikaa itselle? Näin nainen valitsee

Huikea 76 prosenttia naisista valitsisi omaa aikaa seksin sijaan.

Jos tarjolla on seksiä tai omaa aikaa, nainen valitsee hetken itselleen. Selvityksen naisten ajankäytöstä teki Celestial Seasonings -teevalmistaja.

Selvitykseen osallistui 500 naista, joista huikea 76 prosenttia valitsisi omaa aikaa seksin sijaan. Syykin on melko selvä: 42 prosenttia vastaajista kertoi, että heillä on alle tunti omaa aikaa päivittäin.

Moni naisista valehteli saadakseen olla itsekseen, Huffington Post kertoo. 75 prosenttia oli väittänyt esimerkiksi olevansa sairas tai varattu.

Oma aika on tärkeä voimavara, jonka arvo täytyy ymmärtää. Esimerkiksi äidit usein laittavat koko muun perheen tarpeet omiensa edelle.

Käsittele omaa aikaa yhtä tärkeänä menona kuin kaikkia muitakin velvoitteitasi, neuvoo WebMD. Varaa itsellesi aikaa kalenteriin samaan tapaan kuin varaisit aikaa palavereille. yritä löytää vähintään puolen tunnin verran aikaa itsellesi joka päivä.

Kun vietät aikaa esimerkiksi ystävän seurassa, keskity käsillä olevaan hetkeen. Älä pilaa omaa aikaasi ajattelemalla tekemättömiä töitä tai suunnittelemalla loppuviikon ruokalistaa.

Kokeile näitä virkistyskeinoja

– Juo kuppi kahvia itseksesi. Istu pihalla, jos se on mahdollista.

– Soita ystävällesi. Jutelkaa ilman mitään erityistä syytä.

– Käy kylvyssä.

– Kuuntele musiiikkia.

– Lue yksi kappale kirjasta, jonka lukemista lykkäät jatkuvasti.

– Jos aikaa on enemmän, ota nokoset tai käy hierojalla

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja