Arman Alizadin upea Senay-rakas erikoishaastattelussa – saapui pakolaisena Suomeen

8:12
Kuka on Senay Coco?

Loppuvuodesta julkisuuteen tv-tähti Arman Alizadin puolisona tullut meikkitaiteilija ja stylisti Senya Coco kertoo elämästään MTV Uutisten erikoishaastattelussa.

33-vuotias meikkitaiteilija Senay lempinimeltään Coco tuli tutuksi medialle astelemalla ensi kertaa julkisuuteen Kultainen Venla -gaalassa.

Senay saapui punaiselle matolle tukemaan miestään tv-tähti Arman Alizadia.

– Minua jännitti todella paljon. Puhuttiin siitä Armanin kanssa pitkään. Se oli kova paikka, koska olen yleensä tehnyt vain töitä ja nyt menen sinne edustamaan puolisoani. Ihmisiä kiinnostaa paljon, että kuka minä olen.

Senay kertoo aina haaveilleensa isosta perheestä. Videolla hän kuvailee, millaista arkea he elävät yhdessä Alizadin kanssa uusioperheenä ja millainen puoliso hän on.

Vanhemmat tekivät töitä öisin siivoojina

Suosikkitähtien suosima meikkitaiteilija saapui Suomeen perheensä kanssa pakolaisena vuonna 1992 Senyan ollessaan 6-vuotias.

– Meidät laitettiin vastaanottokeskuksiin. Siellä meitä autettiin ja haettiin oleskelulupaa. Kun se myönnettiin, niin saimme asunnon Tuusulasta. Siellä aloitin ensimmäisen luokan.

Artikkelin yllä olevalla videolla Senya kertoo, miten hänen vanhempansa aloittivat Suomessa työt siivoojina ja miten hän itse päätyi mukaan muotimaailmaan, jossa kohtasi puolisonsa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja