Securitas myöntää entiseen työntekijään kohdistuvan törkeän rikosepäilyn – henkilö kiistää syyllisyytensä

Rikostoimittaja avaa miljoonahuijauksen taustoja: Securitaksen turvallisuuspäällikköä epäillään törkeästä petoksesta 5:09
Rikostoimittaja Pekka Lehtinen avaa tapauksen taustat. Katso MTV Uutiset Liven lähetys yltä.

Securitas kommentoi entiseen työntekijäänsä kohdistuvaa rikosepäilyä lyhyessä tiedotteessa. Yhtiön mukaan henkilö kiistää syyllisyytensä.

Poliisi epäilee Securitaksen turvallisuuspäällikköä törkeästä petoksesta. MTV Uutiset kertoi asiasta aiemmin tänään.

Miehen uskotaan liittyvän miljoonahuijaukseen, jossa turvallisuuspalveluja rahoitettiin sosiaalitoimelta petoksella saaduilla rahoilla. Poliisi on kertonut vyyhdin aiheuttaneen huomattavaa taloudellista vahinkoa.

Securitas kommentoi asiaa tiedotteessaan. Yhtiö myöntää, että yhtiön entistä työntekijää epäillään rikoksesta. Turvayhtiön mukaan kyseinen toimihenkilö ei ole enää yrityksen palveluksessa.

Yhtiön mukaan rikoksesta epäilty henkilö kiistää syyllisyytensä.

– Yhtiöllä ei ole myöskään tässä vaiheessa tiedossa sellaisia seikkoja, jotka yksiselitteisesti osoittaisivat epäillyn henkilön syyllistyneen epäiltyyn rikokseen, yhtiön tiedotteessa sanotaan.

Securitas kertoo, että Securitas yhtiönä tai muu yhtiön muu henkilöstö ei ole rikoksesta epäiltynä. Yhtiö kertoo auttavansa poliisia tapauksen tutkinnassa.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut yhtiön toimitusjohtajaa lukuisista yrityksistä huolimatta.

Poliisi on kertonut epäilevänsä turvayhtiön työntekijän lisäksi erästä turvapalveluiden hankinnasta päättänyttä sosiaalitoimen edustajaa. Häntä epäillään virkarikoksesta.

Lue myös:

    Uusimmat