Sebastian Vettel murahti Ferrarin saamasta kritiikistä – "Joskus väärin perustein"

Ferrarin F1-kuski Sebastian Vettel tykitti Kanadan GP:n paalupaikalle vaikean alkukauden jälkeen. Saksalainen nosti mahtivetonsa jälkeen esille myös Ferrarin saaman kritiikin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel kertoi adrenaliinin virranneen vahvasti aika-ajoissa. Hän nosti esille myös jännitteen siitä, että kaikki piti saada ladattua viimeiseen vetoon.

– Olen aika tyytyväinen, Vettel sanoi.

Kauden kaikki kuusi aiempaa kilpailua ovat päättyneet Mercedeksen voittoon. Sunnuntain kisaa ajatellen Vettel ei lähtenytkään vielä keulimaan.

– Se on pitkä kisa. Mitä tahansa voi tapahtua. Me kisaamme sen selvittääksemme, niin simppeliä kuin se onkin. Vauhtimme on vahvempaa täällä, se on varmaa. Pystymme välttämään pehmeät renkaat kisassa, se on varmaa, keskikovilla kumeilla liikkeelle lähtevä saksalainen sanoi, kunnes tarkensi perään:

– Saa nähdä, mitä huomenna tapahtuu, mutta ainakaan emme starttaa niillä (pehmeillä).

Sekä Vettel että Ferrari ovat saaneet alkukauden rämpimisestä paljon arvostelua, mutta ainakin lauantaina oli heidän vuoronsa nauttia. Nelinkertainen maailmanmestari ajoi ensimmäisen paalupaikkansa 17 GP:hen.

– Meitä on kritisoitu monta kertaa jo tänä vuonna. Joskus oikein, joskus väärin perustein, mutta niin se menee. Tärkeintä minusta on, että jatkamme uurastamista. On hyvä saada tällainen tulos, mutta haluamme vahvistaa tämän huomenna (sunnuntaina), Vettel lausui.

Vettelin jälkeen kisaan starttaavat kakkosruudusta Mercedeksen Lewis Hamilton ja kolmosruudusta Ferrarin Charles Leclerc.

Lue myös:

    Uusimmat