SE-nainen myhäili kovasta kansainvälisestä seurasta Paavo Nurmi Gamesissa: "Olin ihan täpinöissäni"

6:43
Tulosruutu teki selvää Paavo Nurmi Gamesin tiistain tapahtumista.

Neljän vuoden takainen MM-pronssimitalisti Malwina Kopron ei hätkähtänyt rankkasateesta, salamoinnista ja ukkosen jyrinästä Paavo Nurmen kisoissa. Toisen kisapäivän alkajaisiksi puolatar kiskaisi ensimmäisellä heitollaan kauden parhaansa 75,40. Hän jäi Turussa vain runsaan metrin ennätyksestään.

Toiseksi heitti Ranskan Alexandra Tavernier (72,80), ja moninkertainen arvokisamitalisti Puolan Anita Wlodarczyk jätettiin pronssille tuloksella 72,42.

– Olen todella tyytyväinen. Valmistauduin huolella tähän kisaan, ja hyvä tulos tuli huonoista olosuhteista huolimatta, Kopron kertoi.

Suomen kärkikaksikko ei Turussa onnistunut 70 metrin rajan ylityksessä. Silja Kososen paras heitto kantoi 69,50. Krista Tervon tulos jäi viisi senttiä huonommaksi.

– Oli hienoa päästä heittämään näin kovassa kansainvälisessä seurassa. Olin ihan täpinöissä ennen kisaa, totesi keväällä Suomen ennätyksen 72,44 heittänyt Kosonen.

Molemmat naiset kehuivat heittorinkiä rankkasateesta huolimatta.

– Turun rinki on tosi hyvä ja hitaanpuoleinen. Ainoa haitta rankkasateesta oli kylmyys, jonka vesi aiheutti jalkoihin, Tervo selvitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja