Mainos

Sauli Niinistö salaa naimisiin - morsian 31-vuotias

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö menee naimisiin. Häitä juhlitaan tänään, ja 60-vuotiaan puhemiehen morsian on Ilta-Sanomien mukaan kokoomuksen 31-vuotias viestintäpäällikkö Jenni Haukio.

Pariskunnan romanssi ja häät on pidetty visusti salassa medialta. Kokoomus ja eduskunta vetävät tiedotuksessaan yhä äärimmäisen tiukkaa linjaa. Kukaan ei paljasta juuri mitään.

Puhelimitse tavoitettu Niinistön erityisavustaja Tiina Kivisaari vahvistaa niukkasanaisesti MTV3:n uutisille, että Sauli Niinistö menee naimisiin tänään. Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen puolestaan vahvistaa MTV3:lle ainoastaan puhemiehen vihille menon.

Vihkiajan, paikan ja morsiamen nimen he molemmat pitävät visusti omana tietonaan.

Runotyttö löytyi kokoomuksesta

Ilta-Sanomien mukaan häävieraita on nelisenkymmentä. Hääparin yksityisyyden suojelemiseksi juhlapaikkaa ei ole paljastettu etukäteen edes juhlavieraille. Juhlavieraille on ilmoitettu kohtaamispaikka, josta heidät kyyditään juhlapaikalle.

Lehden mukaan Niinistö on valinnut bestmanikseen Helsingin liikuntajohtajan Anssi Rauramon, joka on hänen pitkäaikainen ystävänsä.

Jenni Haukio on työskennellyt kokoomuksen viestintäpäällikkönä elokuusta 2007. Aiemmin hän on toiminut kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajana ja sitä ennen kansanedustaja Anne Holmlundin avustajana. Holmlund on nykyään sisäministeri.

Porilainen Haukio on julkaissut kaksi runokokoelmaa, vuosina 1999 ja 2003.

Iltalehti kertoo, että Haukio on tuttavien mukaan älykäs ja viehättävä ihminen. Runojen lisäksi hän harrastaa mm. kalastusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.