Mainos

Saran vauvaa haukuttiin rumaksi: "Täysin vieraan ihmisen ystävällisyys palautti uskomme inhimillisyyteen"

Äiti toivoo heidän esimerkkinsä auttavan muita samassa tilanteessa olevia perheitä. He eivät aio lannistua. 

Kun Sara Heller ja hänen puolisonsa saivat tietää odottavansa lasta, he eivät olisi voineet olla onnellisempia. Vaikka pariskunta oli luottavainen tulevaisuuden suhteen, kohtalolla oli muita suunnitelmia.

Ihmisten ilkeys yllätti vanhemmat

Rutiinitarkastuksessa raskausviikolla 24 selvisi, että lapsella ei ollut kaikki kunnossa. Lapselle diagnosoitiin huuli- ja kitalakihalkio, mikä tarkoitti sitä, että lapsella tulisi syntyessään olemaan suuri aukko huulten ja nenän kohdalla.

Kuultuaan diagnoosin, vanhemmat tekivät päätöksen tukea lastaan parhaansa mukaan. Pian poikavauva Bradyn syntymän jälkeen vanhemmat ryhtyivätkin levittämään tietoisuutta lapsensa tilasta sosiaalisen median avulla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä päätös johti kuitenkin siihen, että vanhemmat saivat pian kokea, kuinka julmia ihmiset voivat oikein olla. Instagramissa jaetuissa ihmiset kyselivät, mikä vauvaa oikein vaivasi, ja eräs kommentoi vauvan ulkonäköä jopa rumaksi.

– En ollut todellakaan valmistautunut puolustelemaan kolmen kuukauden ikäistä lastani sen vuoksi, että hän näyttää erilaiselta kuin muut vauvat, Heller kertoo.

Vaikka oman lapsen ulkonäköön liittyvät kommentit satuttivat, äiti päätti, ettei antaisi niille liikaa valtaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Päätin haluta sivistää mieluummin kuin luoda ristiriitoja, sillä se on asia, jota haluan Bradyn tekevän tulevaisuudessa. Haluan hänen toimivan esimerkkinä kaikille nuoremmille huulihalkiolapsille, jotka eivät vielä ole saaneet omaa ääntään esille.

Toivoo pojan raivaavan tietä muille

Järkyttynyt ja asiasta hämmentynyt äiti sai onneksi pian huomata, että maailmasta löytyy myös hyviä ihmisiä. Vain muutama tunti sen jälkeen, kun Heller oli lukenut ikävät kommentit, hän lähti ulos syömään ystäviensä kanssa. Aterioinnin päättyttyä tarjoilija toi äidille viestin tuntemattomalta henkilöltä, jonka lukeminen sai äidin kyyneliin. Viesti oli omistettu ”kauniille vauvalle”, ja se sisälsi tuhannen dollarin sekin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuntemattoman epäitsekäs teko liikutti naista syvästi, ja hän kertoo rahan tulleen todella tarpeeseen, sillä poika tulee tulevaisuudessa tarvitsemaan leikkauksia. 

– Kyyneleet lähtivät välittömästi valumaan ja tunsin sydämessäni uskomatonta iloa.

– Haluan tämän olevan tarina siitä, kuinka täysin vieraan ihmisen ystävällisyys palautti uskomme inhimillisyyteen, Heller kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Aiemmasta kritiikistä huolimatta Heller päätti jatkaa poikansa kuvien julkaisua auttaakseen muita heidän kanssaan samassa tilanteessa olevia perheitä.

Äiti kertoo, että Bradyn vanhempana olo on opettanut hänelle, kuinka kannustavia ihmiset voivat olla – satunnaisesta ilkeilystä huolimatta. 

Lähde: Wikr, Today

***

6:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.