Mainos

SanomaWSOY haluaa radiokanavan

SanomaWSOY:n kiinnostusta radiotoimintaan on lisännyt se, että Alma Media myy Radio Novan ja Sävelradion ruotsalaisille.

Mediakonserni SanomaWSOY haluaa laajentua myös radiotoimintaan. Oma radiokanava on kiinnostanut konsernia jo pitkään, ja Alma Median tv-ja radiotoiminnan myyminen ruotsalaiselle Bonnierille ja Proventukselle on saanut Sanoma WSOY:n kiirehtimään hankkeitaan.

Vaihtoehtoina ovat uusi radioasema tai jo valmiiksi olemassa olevan kanavan ostaminen. SanomaWSOY:n sähköisestä mediasta vastaavan Swelcomin toimitusjohtaja Tapio Kallioja sanoo, että yksi mahdollisuus olisi ostaa Alma Medialta Radio Nova.

- Meidän ajatuksemme on tähän asti ollut se, että haemme valtakunnalista radiotoimintalupaa kun ne tulevat uusittaviksi vuonna 2006. Jos tilanne antaa mahdollisuuden myös toisenlaisiin ratkaisuihin, niin kyllä me mielellämme kuuntelemme niitäkin alkaen siitä, että on ostettavissa jotain merkittävää radiotoimintaa, Kallioja muotoilee.

Kalliojan mukaan minkäänlaisia keskusteluja Radio Novan ostamisesta ei kuitenkaan ole vielä käyty. Myös Radio Novan hallituksen puheenjohtaja Mikko Räisänen kertoo, että Sanoma WSOY ei ole lähestynyt kanavaa ostotarjouksella. Räisäsen mukaan Radio Nova ole myöskään ole tällä hetkellä myynnissä.

SanomaWSOY on päättänyt myös perua toimilupahakemuksensa alueellisen digitelevision saamiseksi pääkaupunkiseudulle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.