Sanna Kiiskin lapsi sai erikoisen nimen au pairin mukaan

Juontaja Sanna Kiiskin nuorin lapsi on saanut yhden nimistä lastenhoitajaltaan.

Juontaja Sanna Kiiski sai heinäkuun lopulla tyttären. Pienokaisen lisäksi Sannan ja Dan-miehen perheeseen kuuluvat myös lähes kaksivuotias Ben-poika sekä au pair Israelista.

– Meillä on ollut au pair vuoden verran. Olemme molemmat yrittäjiä, joten hänen avullaan olemme saaneet aikatauluihin joustavuutta. Hän hoitaa lapsia aina muutaman tunnin ajan.

Au pair ei ole kuitenkaan tuonut suuria kulttuurieroja perheeseen, sillä Sannan mies on syntynyt Israelissa.

– Lastenhoitajamme isovanhemmat ovat itse asiassa aikoinaan hoitaneet miestäni. Au pairimme on ihana, kuvankaunis tyttö, johon poikani ja nyt myös tyttökin on aivan hulluna, Sanna kertoo.

Toissa viikonloppuna järjestetyissä nimiäisissä perheen pienokainen sai nimen Mai Neli Helena. Lapsen toinen nimi on myös au pairin nimi.

– Lastenhoitajamme on Neli ja halusimme antaa hänen nimen lapselle. Se ehkä kertoo, miten läheinen hän on meille. Välillä tuntuu, että meillä on tällainen vähän vanhempi lapsi ja sitten on kaksi pienempää, hän on osa perhettä.

Helena-nimi on myös Sannan toinen nimi, mutta lapsen puhuttelunimeen liittyy jälleen syvempi merkitys.

– Isoäitini nimi on Mai. Lisäksi nimi tarkoittaa hepreaksi Pikku Myytä ja se on Benin suosikkihahmo muumeissa. Onhan se helppo nimi ja ehkä kertoo vähän myös lapsen luonteesta, Sanna myhäilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat