Sampo Kaulasen perhe pääsi sairaalasta Thaimaassa – sai mukaansa jättilaskun: "Onneksi Minttu hoitaa meillä nuo vakuutusasiat"

2:42
Näin Sampo Kaulanen kuvaili vaimonsa ja tyttärensä vointia 31. tammikuuta.

Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Minttu Murphy-Kaulanen ja heidän tyttärensä Rianna joutuivat Thaimaan lomamatkan päätteeksi sairaalaan.

Kyläkauppias Sampo Kaulasen ja hänen perheensä Thaimaan lomamatka loppui ikävästi, kun hänen vaimonsa Minttu Murphy-Kaulanen ja heidän tyttärensä Rianna joutuivat sairaalaan 30. tammikuuta huonon vointinsa takia.

Sampo kirjoitti kuitenkin 1. helmikuuta Instagramissa, että hänen vaimonsa ja lapsensa ovat nyt päässeet pois sairaalasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki hyvin! Suosittelen muuten matkavakuutuksen ottamista! Yksi vuorokausi sairaalassa tuli maksamaan noin 2 200 euroa. Siitä voi kalkuloida, että kauanko pörsi (lompakko) kestää makaamista. Onneksi Minttu hoitaa meillä nuo vakuutusasiat. Voi nukkua yön hyvin, Sampo kirjoitti.

Kaulasen perhe ottaa seuraavaksi suunnan kotiin.

Sampolle ei jäänyt kovin lämpimiä tunteita Bangkokia kohtaa.

– En jostain syystä viimeksi rakastunut Bangkokiin, ja ei sitä rakkauden liekkiä kyllä löytynyt nytkään! Ilma huomattavasti parempi tällä reissulla, vaikka kuvastakin näkee tuon saasteen määrän, Kaulanen kirjoitti.

Sampo ei muista olleensa koko elämänsä aikana näin pitkään reissussa.

– Unelmoinut kylläkin, mutta en koskaan toteuttanut. 25.12. lähdettiin. Kiitos, Sampo päätti kirjoituksensa.  

Sampon ja Mintun perheeseen kuuluvat myös myös Mintun tyttäret Jade ja Jasmin sekä Sampon tytär Jenriina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja