Sampo Kaulasen perhe kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan Bangkokissa: "Toivotaan, että saadaan diagnoosi"

Sampo Kaulainen muistelee muutaman vuoden takaista kohua 2:19
Sampo Kaulanen muisteli muutaman vuoden takaista kohuaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Sampo Kaulasen perheen paluu unelmalomalta Suomeen sai ikävän käänteen.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen on lomaillut perheensä kanssa Thaimaassa noin kuukauden ajan, ja perheen oli tarkoitus palata takaisin Suomeen. Paluumatka kuitenkin viivästyi, kun hänen vaimonsa Minttu ja pariskunnan tytär sairastuivat.

– Koh Samuin kentällä Baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa. Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili, Kaulanen kirjoittaa Instagramissa

Tilanne äityi niin pahaksi, että perhe kuljetettiin ambulanssilla Bangkokissa sijaitsevaan lastensairaalaan. Kaulanen julkaisi myös kuvan perheen sairaalavuoteelta.

– Ei muuta kuin koko kööri lanssin kyytiin ja meidät kiikutettiin Bangkokin lastensairaalaan. Nippu kokeita ja saatiin tämmöinen perhehuone.

Kaulanen kiittelee vaikeassa tilanteessa sitä, että matkavakuutukset ovat olleet kunnossa.

– Täällä kyllä ihmisistä huolehditaan. Ainakin jos on vakuutukset.  Nyt lapaset ristiin ja toivotaan että saadaan diagnoosi ja tytöille oikeaoppinen lääkitys. Siihen asti ollaan jumissa täällä!


Lue myös:

    Uusimmat