Sami Kapanen ja Mikko Koivu valitsivat parhaat maalivahdit uriensa varrelta – yleisökysymys tuli yllättävästä osoitteesta

Sami Kapanen ja Mikko Koivu ovat pitkien NHL-uriensa aikana pelanneet lukemattomien huippumaalivahtien kanssa ja heitä vastaan. Kaksikko sai yllättävältä taholta katsojakysymyksen. Tehtävänä oli nimetä uran paras veräjänvartija.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Koivun uran varrelta paras maalivahti löytyy läheltä. Mies nimeää pitkäaikaisen Minnesota-joukkuekaverinsa Niklas Bäckströmin

– Niin monta vuotta hänen kanssaan pelasin. Se ammatimaisuus ja tasaisuus mikä hänellä oli. Voitti paljon urallaan. Luottamus kasvaa sitä kautta, Koivu listaa.

Sami Kapasen mielestä maalivahdin tärkeimmät ominaisuudet ovat voittamisen kulttuuri ja itseluottamus. Maalin hän valitsisi kahdesta kanukkilegendasta toisen.

Kenet Sami Kapanen laittaisi uuniin, kun ottelu pitää voittaa? Entä kuka yllättävä tuttu lähetti tämän kysymyksen studioon? Katso Mestareiden pöydän maalivahtivalinnat pääkuvan videolta.

Mestareiden pöytä on C Moressa MM-kisojen aikana julkaistava keskusteluohjelma. Leijonalegenda Petri Kontiolan vieraana nähdään joukko jääkiekkomaajoukkueessa menestyneitä pelaajia ja valmentajia.

Lue myös:

    Uusimmat