Sami Hintsanen kertoo Me Naisissa juoneensa ainakin kaksi omakotitaloa alta – vasta Varpu-vaimon lapsen syöpädiagnoosi sai kelkan kääntymään

14:44
Sami ja Varpu Hintsanen vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa vuonna 2019.

Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen kertoo Me Naisten haastattelussa omista vastoinkäymisistään ja niiden vaikutuksista hänen ja Varpu-vaimonsa parisuhteeseen. 

Sami Hintsanen sekä hänen puolisonsa Varpu Hintsanen kertovat avoimesti Me Naiset -lehdessä parissuhteensa kriisiajoista, jotka liittyivät suurilta osin Samin alkoholinkäyttöön. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2015 asti. Varpu ei tiennyt Samin ongelmista ennen tapailun aloittamista, kunnes mies jäi kiinni juomisesta. Varpu antoikin miehelle kaksi vaihtoehtoa, joko jatkaa juomista tai jatkaa parisuhdetta.

Liiallinen juominen oli jo ehtinyt laittaa sekaisin Samin talouden ja monet ihmissuhteet.

– Olin menossa kovaa vauhtia isäni tietä. Hän kuoli viinaan viisikymppisenä. Olin jo tarkastellut juomistani ja ymmärsin, että alkoholinkäytölläni ei ollut enää aikoihin ollut mitään tekemistä hauskanpidon kanssa. Ensimmäinen vartti illasta oli hauskaa, mutta loppu yhtä helvettiä, Hintsanen kertoo lehdelle.

Sami laskeskelee, että tienasi huippuvuosina yli 200 000 euroa vuodessa, mutta jäljellä oli enää vain velkaa.

– Raksaäijien kielellä sanotaan usein, että on ryypännyt omakotitalon verran. Minä olen ryypännyt ainakin kaksi omakotitaloa, yhden firman ja useita ihmissuhteita.

Lopullisen niitin Samin juomiselle laittoi Varpun tyttären harvinainen syöpädiagnoosi. Hintsanen kertoo, että saattoi juoda pullollisen viinaa sillä välin, kun Varpu oli sairaalassa lapsensa luona.

– Kun aamulla heräsin, ymmärsin, että tämä ei ainakaan auta tässä tilanteessa ketään. Että eikö minulla pitäisi olla jo tässä tarpeeksi monta merkkiä, että nyt on aika lopettaa? Senjan kohtalo oli se viimeinen ja tärkein merkki, tilaisuus ymmärtää mikä elämässä on oikeasti tärkeää, Sami kertoo Me Naisille.

Varpun aiemmasta liitosta syntynyt 8-vuotias Senja-tytär menehtyi lopulta vuonna 2019. 

– On aika ennen lapsen sairastumista ja aika sen jälkeen. Elämä muuttui täysin ja piti tehdä isoja päätöksiä, jotka vaikuttivat meidän 6-henkisen uusioperheen arkeen, Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraillut Varpu kuvaili vuonna 2019.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja