Sami ja Varpu Hintsanen muistelevat 8-vuotiaana menehtynyttä Senja-tytärtä – sairaus muutti kaiken: "Ei ollut mitään jäljellä siitä, mitä olimme kuvitelleet"

14:44
Hintsasten elämä muutui kolme vuotta sitten lapsen syöpädiagnosin myötä.

Sami ja Varpu Hintsanen vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa muistelemassa syöpään menehtynyttä Senjaa.

Juontaja Sami Hintsanen ja hänen Varpu-vaimonsa kohtasivat tänä vuonna suuren surun.  Varpun vasta kahdeksanvuotias Senja-tytär menehtyi kesällä syöpään. Senja sai syöpädiagnoosin ollessaan vasta viisivuotias.

– On aika ennen lapsen sairastumista ja aika sen jälkeen. Elämä muuttui täysin ja piti tehdä isoja päätöksiä, jotka vaikuttivat meidän 6-henkisen uusioperheen arkeen, Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraillut Varpu kuvailee. 

Varpu ja Sami olivat seurustelleet lähes vuoden ajan, kun Senjan sairaus selvisi. Pari oli kuitenkin ehtinyt suunnitella yhteistä arkea samanikäisten lasten kanssa. Senjan diagnoosi muutti kaiken. 

– Kun sairaus iski, ei ollut mitään jäljellä siitä, mitä olimme kuvitelleet. Piti rakentaa arki kaikin puolin uudestaan ja siirtyä sellaiseen elämänmoodiin, jossa ei ole tulevaisuuden suunnitelmia. Katsotaan, millainen olo huomenna on, Sami pohti Joanna Kuvajan haastattelussa. 

Varpu jäi tyttärensä omaishoitajaksi. Sami kertoi keskittyneensä vaimonsa tukemiseen vaikeina aikoina. 

– Senjasta oli ennen sairauttakin ehtinyt tulla mulle tosi läheinen. Yritin olla se käytännön asioiden hoitaja. Tärkeimpänä tehtävä yritin pitää Varpua pystyssä, kun hänen maailmansa oli kaikkein mustimmillaan, mies summaa. 

Katso parin haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja