Sam Lofquistin satumainen paluu sai erikoisen lopun – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: JYP - SaiPa 6:10

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli yhteensä viisi ottelua. Mielenkiinto kohdistui muun muassa Jyväskylään, jossa tähtipakki Sam Lofquist palasi useamman vuoden tauon jälkeen SaiPan nuttuun. Lofquistin paluu sai erikoisen lopun.

Lofquist, 30, pelasi edellisen kerran SaiPassa keväällä 2016. Kahden kauden aikana jenkkipakki takoi kovaa jälkeä Idän ihmeen takalinjoilla.

Lofquistin paluu alkoi satumaisella tavalla. Ensimmäinen laukaus ja heti kiekko verkkoon.

Entäpä loppu? Erikoisempi.

Lofquistin laukaus osui Jarkko Immoseen, joka oli karkaamassa tämän jälkeen läpiajoon. Lofquist esti Immosta jäähynarvoisesti ja JYP-konkarille tuomittiin maali.

JYP oli lopulta parempi lukemin 4–2.

Maalikooste, JYP–SaiPa:

Porissa Ässien ja HPK:n ottelu eteni jatkoajalle lukemista 3–3. Sitten esiin astui Juuso Ikonen, joka nousi vieraiden sankariksi näyttävällä jatkoaikaosumallaan. HPK:lle voitto lukemin 4–3.

Maalikooste, Ässät–HPK:

Maalikooste: Ässät - HPK 4:01

Vaasassa sarjakakkonen HIFK kompasteli Sportin käsittelyssä. Kamppailu eteni voittomaalikilpailuun, jossa Olavi Vauhkonen upotti ratkaisevan yrityksen sisään. Sportille 3–2-voitto.

Maalikooste, Sport–HIFK:

Maalikooste: Sport - HIFK 3:44

Tampereella KooKoo johti Tappara-taistoa vielä kolmanteen erään lähdettäessä 2–1. Ensin Charles Bertrand iski näyttävän tasoituksen ja perään Kristian Kuusela, Jukka Peltola ja Lassi Vanhatalo värkkäsivät komean johto-osuman.

Tapparalle voitto lukemin 3–2.

Maalikooste, Tappara–KooKoo:

Maalikooste: Tappara - KooKoo 4:27

Turussa TPS jatkoi Jukureiden todella pahaa ahdinkoa. TPS:n 3–0-voitto tiesi Jukureille jo kymmenettä peräkkäistä tappiota.