Salkkaritähti kommentoi sarjan kohupäätöstä

Salatut elämät - suosikkisarjan dramaattinen päätösjakso kirvoitti kommentit myös näyttelijä Sami Sarjulalta.

Maanantaina kesätauolle jääneen Salkkareiden päätösjaksossa tapahtui huimia asioita. Kaikkien aikojen dramaattisimmassa jaksossa Eero huumasi raskaana olevan puolisonsa Paulan hautausmaalla. Jakso loppui siihen, kun Sallan ja Ismon hääjuhla ravintola Kentaurissa päättyi räjähdykseen.

– Salkkareiden viimeinen jakso ennen taukoa oli todella huikea ja varmasti ikimuistoinen, sarjassa Ossi Puolakkaa näyttelevä Sami Sarjula kertoo Viihdeuutisille.

– Kävin keskustelupalstoilla katsomassa fanien kommentteja. Jakso oli herättänyt todella paljon keskustelua. Ihmiset spekuloivat aivan hulluna tapahtumia ja pohtivat, että mitä oikein tapahtui ja ketkä selvisivät räjähdyksestä hengissä. Teki mieli laittaa pari kommenttia, mutta jätin väliin, Sami nauraa.

Hän pitää suun tiukasti supussa suosikkisarjan tulevista tapahtumista.

– Odotan innolla tauon jälkeisen jakson katsojalukuja. Maanantainen jakso jätti niin paljon kysymysmerkkejä, että aika moni liimautuu varmasti ruudun ääreen Salkkareiden palatessa kesätauolta, Sami uskoo.

Tiistaina Hunkseissakin tanssiva Sami pääsi maailmanmestari Sami Seliön ohjaamaan F1-veneen kyytiin.

– Vauhdikkaat lajit jatkuvat viikonloppuna, jolloin ajan rallia Nummelassa. Pääsen myös rallikuski Kristian Sohlbergin kyytiin. Kesä menee tuttuun tapaan Karstulan kesäteatterissa, jossa esitän pääroolin Onnellinen mies -näytelmässä. Siinä on mukana myös muista Salkkareista tuttuja näyttelijöitä, Sami kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat