Ex-Salkkarit-tähti panostaa nyt musiikkiuraansa – tältä kuulostaa uutuusbiisi

Salatut elämät –sarjaa vuosia tähdittänyt Sami Sarjula tähtää tosissaan musiikkibisnekseen.

Näyttelijä Sami Sarjula on kaikessa hiljaisuudessa luonut uutta uraa muusikkona. Salkkareista tuttu Sarjula julkaisi ensimmäisen singlensä Lapsuuden muistot viikonloppuna Youtube-palvelussa.

– Olen itse asiassa keikkaillut jo viitisen vuotta ja esittänyt cover-biisejä akustisena kitaristin kanssa. Yhteensä plakkarissa on jo noin 200-300 keikkaa. Mutta nyt julkaistu biisi on uutta, omaa tuotantoa, Sarjula kertoo MTV.fi:lle.

Mies näytteli Ossi PuolakkaaSalatut elämät –televisiosarjassa vuosina 2003-2013. Kymmenen vuotta kestäneen tv-uran lisäksi mies on työskennellyt päätanssijana Scandinavian Hunks –tanssiryhmässä. Sarjula osallistui myös Tanssii tähtien kanssa –ohjelmaan vuonna 2007.

Nyt julkaistu uutuuskappale on Sarjulan ja hänen ystävänsä, nousevan räppärin Sami KangasniemenProjekti S – yhtyeen ensimmäinen virallinen sinkku.

– Halusimme tehdä jotain nykyaikaan sopivaa, tanssittavaa hyvänmielen klubimusaa. Itse en kokenut räppiä vahvuudekseni, joten jätin sen suosiolla Samille, lauluosuuksista vastaava Sarjula kertoo. 

Tällä hetkellä Sarjula työskentelee kuitenkin vielä täysipäiväisesti automyyjänä ja tekee juonto- ja laulukeikkoja viikonloppuisin. Silti ura musiikkibisneksessä kiehtoo.

–Teemme tätä projektia pikku hiljaa, ja keräämme ensin materiaalia pöytälaatikkoon. Sitten voidaan katsoa, mihin suuntaan lähdetään – nykyään levytyssopimuksia on todella vaikea saada, se vaatii paljon tuuria ja kontakteja, Sarjula myöntää.

–Musiikissa minua kiehtoo se, ettei siinä ole mitään rajoja. Haluan tehdä luovaa työtä ja esiintyä. Olen tyytyväinen siihen, että voin tehdä monia eri asioita, eikä mikään sulje toista pois. Tulevaisuudessa sitten näkee, mihin keskityn eniten, Sarjula pohtii.




Lue myös:

    Uusimmat