Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth kertoo roolihahmonsa tekemän asian, jota hän ei koskaan toistaisi: "No en pimittäisi sitä..."

Ensimmäinen Salatut elämät -jakso esitettiin tasan 24 vuotta sitten – hyppää mukaan sarjan synttäreille! 27:32
Katso lähetys Salkkareiden 24-vuotisjuhlista!

Mia Ehrnroothin Salkkarit-hahmo Cindyn historia on muiden pihlajakatulaisten tapaan vaiherikas.

Salatut elämät -sarjan 24-vuotissyntymäpäivä juhlittiin ohjelman studiolla 25. tammikuuta.

Juhlahumuun saapunut Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth kertoi MTV Uutisille palanneensa joulutauon jälkeen ohjelman kuvauksiin hyvissä tunnelmissa. Näyttelijä paljasti roolihahmollaan Cindyllä olevan edessään rakkaudentäyteinen kevät.

– Sitten tietenkin semmoista omaa pientä draaman kaarta aina luvassa ja pieniä tyypillisiä väärinkäsityksiä, joista pyritään selviämän tavalla tai toisella, hän lisäsi.

Cindy on ollut Salkkareissa jo liki vuosikymmenen, ja hahmon elämässä on kerennyt sattumaan yhtä ja toista. Mikä sitten olisi sellainen asia, jonka Cindy on tehnyt, mutta mitä Ehrnrooth ei henkilökohtaisesti ikimaailmassa tekisi?

– No en pimittäisi sitä, että minulla on jonkun toisen vauva, lähdetäänkö siitä? hän nauroi.

Ehrnrooth viittasi kommentillaan Salkkareissa vuosia sitten nähtyyn juonikuvioon, jossa Jenni vaihtoi Cindyn ja Ossin sekä Sebastianin ja Isabellan vauvat päikseen. Cindy sai kuulla vaihdosta vasta sen jälkeen, kun hänen ja Ossin biologinen lapsi oli joutunut sairaalaan ja kuollut, ja hahmo pimitti tietoa pitkään.

– Toki Cindyn elämässä on paljon sellaisia asioita, että välillä kun katsoo käsikirjoituksia, niin miettii, että oikeasti, näinkö sinä ratkaiset tämän tilanteen? Ehrnrooth nauroi.

– Mutta toisaalta Cindyn taustalla on aina se, että hän on siinä ihana hahmo, että hän uskoo aina positiiviseen lopputulokseen. Vaikkakin hän tekee välillä sellaisia päätöksiä, joita saattaa kyseenalaistaa vahvasti, mutta lähtökohtaisesti hän pyrkii aina palvelemaan muiden ihmisten etuja ennen omaansa, ja siksi lopputulema saattaa välillä mennä solmuun, hän jatkoi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat