Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth esittelee erikoista kikkaa – finnivideosta nousi heti hitti

4:20
Mia Ehrnrooth palasi Salkkareihin! Missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Salkkareista tuttu Mia Ehrnrooth kertoo TikTok-videolla, miten saa finnit pois.

Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth on hurahtanut suosittuun TikTok-sovellukseen, jonne näyttelijä on tehnyt useita hauskoja videoita. Nyt Ehrnroothin video on noussut jälleen viraaliksi.

Tällä kertaa hittivideoksi nousi klippi, jossa näyttelijä esittelee kikkansa siihen, miten saa finnin laskemaan kasvoiltaan.

@aimbymia

Miten pääset eroon finneistä pyyhkeen avulla 👀🤩👏🏻!! Päivän NIXI! Testattu ja toimii 💕 #finni #kauneusvinkit #salkkarit #spaday #learnedfromtiktok

♬ Aesthetic - Xilo

Videolla Ehrnrooth kehottaa kastelemaan pyyhkeen ja painamaan sillä finniä, jotta se laskeutuisi. Salkkarit-tähden videota on katsottu yli 630 000 kertaa.

Ehrnroothin videot ovat suosittuja TikTokissa. Hän on myös tehnyt Salkkarit-fanien iloksi yhteisvideon Esko Koveronkanssa.

Ehrnrooth julkaisi TikTok-palvelussa tammikuun alussa videon, joka nousi viraaliksi ja sitä on katsettu jo miljoonia kertoja. Videolla hän imitoi ääntä, jossa käsitellään perhe-elämää.

Näyttelijä on ihmeissään videon suosiosta.

– Olin yllättynyt, että heti paukkui parin miljoonan katsojat. Hauskaa, että TikTokkiin ovat ilmestyneet myös äidit eikä vain teinit. Huvittaa, miten perhearkeen liittyvät tilanteet näyttävät olevan universaaleja. Monet ovat samaistuneet minun videooni, Ehrnrooth kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja