Salkkarit-syksyn rankka alku – ampujan uhrit paljastuvat

Salatut elämät palaa tauolta maanantaina 25. elokuuta. Tuolloin nähdään, ketkä selviävät kevään päätösjakson hurjasta ammuskeluvälikohtauksesta. Lue juonipaljastuksia Salkkareiden ensimmäisestä viikosta jo nyt!

vko 35: 25.–29.8.2014

Tanssiaiset ovat päättyneet ammuskeluun. Juhlijoista osaan on osunut, ja kaikki järkyttyvät tajutessaan, että erääseen erityisen pahasti.

Sebastian ja Sergei päätyvät syyttelemään toisiaan tapahtuneesta, ja Helena suuttuu, kun kuulee tapahtuneen olleen osittain kaksikon vikaa. Sebastian pelästyy, kun tajuaa, ettei Eliasta näy.

Jiri häkeltyy Evan väitteestä, että Nella olisi Jirin tytär. Jiri, joka on juuri aikonut kosia Katariinaa, ei suostu uskomaan Evan väitettä, vaan uskoo tämän yrittävän juonitella.

Iida ei voi uskoa Jutan väitettä siitä, että tämä olisi hänen isänsä. Jutta yrittää selitellä tilannetta, mutta Iida käskee Juttaa pysymään hänestä kaukana.

Tale ilahtuu Karin näkemisestä,vaikka Ullaa Karin känninen paluu epäilyttää. Tale tilittää Karille Sannista, jolloin Kari tarjoaa Talelle kirkasta viinaa naishuoliin, joita kieltää itsellään olevan. Ulla suuttuu, kun tajuaa Karin juottaneen Talen känniin.

Sanni etsii netistä neuvoja positiivisen raskaustestin tuloksen tulkitsemiseen. Sanni kuulee Ismolta ampumavälikohtauksesta ja huolestuu ystävistään.

Helena utelee Karilta tämän elämästä. Ulla puolestaan kehottaa Helenaa keskittymään omaan perheeseensä.  

Heidi soittaa Mariannalle ja ehdottaa yhteistä illanviettoa. Marianna kieltäytyy vedoten muihin menoihin ja valehtelee Heidille olinpaikkansa. Toisaalla Marianna esiintyy Heidinä tämän neuletakissa ja uudessa Heidi-tukassaan.

Jaksot:

Osa 2656: Via Dolorosa
Osa 2657: Taalasmaan elämä on karikolla
Osa 2658: Tikku pitkästä ilosta, Sanni Pohjonen
Osa 2659: Kyynelissä on Sievisten toivo
Osa 2660: Hei Mariannasta Heidin minä löysin!

Salatut elämät jatkuu uusin jaksoin maanantaina 25.8.2014 kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat