Salkkarit-sarjan tähdet Esko Kovero ja Pete Lattu vastailivat fanien kysymyksiin – paljastivat joululahjatoiveensa

Esko Kovero ja Pete Lattu MTV Uutiset juhlalivessä 4:42
Esko Kovero ja Pete Lattu MTV Uutisten juhlalivessä alkuvuonna 2021

Salkkareissa isää ja poikaa näyttelevät Esko Kovero ja Pete Lattu ilahduttivat ohjelman faneja Instagram-livessä.

Salkkari-tähdet Esko Kovero ja Pete Lattu heittäytyivät joulutunnelmiin Salattujen elämien Instagram-tilillä viime maanantaina. Tonttulakkiin sonnustautunut Kovero ja joulukuusipäähineeseen pukeutunut Lattu vastasivat Salkkarit-fanien kysymyksiin Instagram-liven välityksellä.

Fanit utelivat näyttelijöiltä muun muassa heidän joululahjatoiveitaan. Koveron lahjatoive on tänäkin vuonna sama, kuin useana aikaisempanakin jouluna: Finlandia-palkinnon voittanut kirja.

– Toivottavasti saan nytkin, sen verran kilttinä olen ollut, Kovero toteaa.

Latun lahjatoive on hieman erilaista kastia.

– Toivoisin vaan vahvaa ilmastopolitiikkaa, hän huokaa.

– Ja valkeata joulua, Kovero lisää.

Kovero kertoo parhaan jouluherkkunsa olevan imelletty perunalaatikko, kinkku hyvän sinapin kera sekä karjalanpiirakat. Latun makunystyröitä hellivät graavilohi ja muikun mäti.

–Ei huono, ei huono, Kovero myötäilee kollegaansa.

Kaksikolle esitettiin myös toive keksiä itselleen tonttunimet etunimen ensimmäisen kirjaimen ja syntymäkuukauden perusteella. Kovero kantaa tonttunimeä Pähkinä Ikivihreä ja Lattu tunnetaan puolestaan tonttunimellä Pipariini Vikkelävarvas.

Koverolle ja Latulle sateli myös paljon jouluun liittymättömiä kysymyksiä. Eräs fani uteli, kenen Salkkareista jo poistuneen hahmon he haluaisivat palaavan Pihlajakadulle. Kaksikko haikaili etenkin sarjassa aivokasvaimeen menehtyneen Miia Laitelan perään.

– Miia on aina ykkönen, meidän Miia, Kovero toteaa.

Lisäksi he toivoisivat muun muassa Seppo Taalasmaan ja Saku Salinin palaavan Pihlajakadulle. Lattu mainitsee myös Salatuissa elämissä viime vuoden syksystä alkuvuoteen 2021 Lauri Rossia tähdittäneen Mikko Virtasen.

 – Mikko Virtanen oli hirveän hauska kollega, hän sanoo.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat