Salkkarit-kaunotar Ilona Chevakova poseeraa kuin Sanna Marin – vastaa tiukasti seuraajalleen takaisin: "Mielestäni ajattelusi on vanhanaikaista"

Salkkareista tuttu Ilona Chevakova näyttelee uudessa Luokkakokous-elokuvassa:"Rooli on ihan eri" 1:41
Ilona Chevakova nähdään Luokkakokous 3 -elokuvassa.

Ilona Chevakova yhtyi keskusteluun seuraajiensa kanssa Sanna Mariniin liittyvässä kuvakohussa. 

Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Ilona Chevakova otti kantaa Instagram-tilillään pääministeri Sanna Marinin ympärillä viime päivinä pyörineeseen kuvakohuun.

Marin poseerasi Trendi-lehden kuvissa jakkupuku päällään. Sen alla ei ollut paitaa ja osa oli sitä mieltä, että se ei ole soveliasta. Sosiaalisessa mediassa on käyty asiasta kiivasta keskustelua, ja Marin on saanut paljon tukea ympärilleen. 

Chevakova julkaisi kuvan, jossa poseeraa vaaleanpunainen jakkupuku päällään.

– Kun otettiin kuva Henri Hyvärisen kanssa muutama viikko sitten, niin ajatellut että tän kaltainen asu voisi saada paljoakaan hämmennystä aikaiseksi. Näköjään Sanna Marin sai sankollisen paskaa niskaan ja musta se on niin älytöntä, että sain kunnon nauruhepulin asiasta. Nyt melkein harmittaa et mun käsi on syvän aukon kohdalla. Me tytöt saadaan pukeutua just niinkun halutaan. Piste, Chevakova kirjoittaa. 

Aihe on herättänyt paljon keskustelua kommenttikentässä. Moni hänen seuraajistaan puoltaa mielipidettä. Joukossa löytyy myös kyseenalaistajia. Kommenttikentässä jaetaan kiivaasti mielipiteitä. 

– Sä voit pukeutua noin, mutta ei maan johtotehtävissä oleva, seuraaja toteaa. 

Chevakova kysyi seuraajaltaan, miksi ei voi.

– Minusta se ei ole sopivaa, kuva Sannasta on kyllä hyvä mutta kun ihminen on niin korkeassa asemassa se ei vain sovi. /Jos Sauli presidentti esittellisi muskeleitaan topissa saisi se samanlaisen kohun aikaan. Pitää ymmärtää missä raja kulkee. / Esim.Blokkaajat, artistit ja näyttelijät sopivat muotikuviin , jossa ’ naisellisuutta’ voi korostaa . Mielipiteitä riittää miljoona ja minun on vain yksi niistä./ Jos Trumpille yhden pisteen on pakko antaa, niin on hänellä sentään aina puku päällä eikä mitään hilepaitoja. Uskon , että ymmärrät pointin. / toivottavasti kukaan ministeri ei esiinny alusvaatteissa vaikka muotilehti olisikin, seuraaja kirjoittaa takaisin.

– Olen täysin eri mieltä kanssasi. Kaikki saavat olla millaisia haluavat ja myös pukeutua niin. Eletään 2020 ja mielestäni ajattelusi on vanhanaikaista. Sanna Marin edustaa nykyaikaista vahvaa naista ja on monelle esikuva, Chevakova kirjoittaa.

Lopulta kaksikon keskusteluun tuli vielä muitakin henkilöitä kertomaan mielipiteensä.

Lue myös:

    Uusimmat