Salkkari-Sami tyrmistyi lehden kohuväitteestä

Salkkaritähti Sami Sarjula, 30, on pöyristynyt kuultuaan Hymyn uutisesta, jossa hänen väitetään eronneen formulatähti Emma Kimiläisestä, 20.

Keski-Suomesta kesäteatterikomennukselta Helsinkiin palannut Salkkaritähti halusi oikaista MTV3:n Viihdeuutisille vääristyneet huhut hänen ja formulatähti Emma Kimiläisen erosta.

Sarjula oli ällistynyt kuultuaan keskiviikkona Hymyn kautta myös muihin medioihin levinneestä itseään koskevasta erouutisesta. Hymy perusti uutisensa Samin lähipiirin arveluihin muun muassa kymmenen vuoden ikäerosta.

– En ole eronnut, koska mitään suhdetta ei ole koskaan ollut, Sarjula tuhahtaa ärtyneenä .

– Näin siinä käy kuin uutisoidaan tarkastamatta faktoja, hän rokottaa mediaa.

Mies ei halua kertoa missä hän on Kimiläiseen tutustunut, mutta alleviivaa, että ei ole ollut formulakaunottaren kanssa tekemisissä viime kevään jälkeen.

Muuten iloisen tuntuinen mies nauttinut kesästä Jyväskylän MM-rallissa, jossa hän oli kartanlukijana ystävälleen Teemu Horkamalle.

– Harmi, että jouduimme keskeyttämään teknisien vikojen takia, mutta kokemus oli mahtava. Jos aikataulut antavat periksi lähden ralliin myös ensi vuonna, rallista innostunut Sarjula summaa.

Nuoren miehen kesästä kolme ja puoli viikkoa vierähti nopeasti Karstulan kesäteatterissa Arto Paasilinnan Onnellinen mies -näytelmässä.

Ossi Puolakan rooliin hän viime maanantaina, kun Salkkareiden kuvaukset taas alkoivat.

Heinäkuunssa 30 vuotta täyttäneet miehen pitää kiireisenä kesän lopussa perustettu oma autoalan yritys, joka tarjoaa muun muassa vauhdin hurmaa ralliauton kyydissä polttariporukoille.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat