Salkkari-Sami kolaristaan: Pelkoa ei jäänyt

Lauantaina rallikilpailussa ulosajanut Sami Sarjula aikoo jatkaa ralliharrastustaan.

– Peltivaurioita ulosajosta tuli ja pääsimme nousemaan autosta omin voimin ulos. Illalla kävin varmuuden vuoksi lääkärissä, vaikka ulkoisia vammoja ei tullut, niin kävin tarkistamassa, että päähän ei kohdistunut mitään ja sisäelimet ovat kunnossa, Sami kertoo MTV3:n Viihdeuutisille.

Salkkaritähti kertoo, että kolarit ja ulosajot kuuluvat valitettavasti moottoriurheiluun.

– Eniten harmittaa, kun autosta on pellit rutussa, se teettää pientä ylimääräistä puuhaa. Mutta ulosajosta selvittiin pelkällä säikähdyksellä eikä minulle jäänyt mitään pelkoa tai kammoa lajia kohtaan.

Sami kertoo, että nyt on tarkoitus saada auto kuntoon ja päästä pian ajamaan rallia. Lauantaina Mynämäellä ajettu Rantaralli ajettiin niin sanottuna pimeänä kilpailuna eli kuljettajat eivät tienneet reittiä etukäteen. Näin ollen kartanlukijalla ei ollut käytössä omia nuotteja vaan ainoastaan pahimmat kohdat oli merkitty tiekirjaan.

– Jos tämä olisi ollut nuotitettu kisa, niin ojarumpu olisi luonnollisesti ollut nuoteissa ja olisin tiennyt sitä varoa. Nyt vauhtia oli pikkuisen liikaa ja jarrutin liian myöhään ja näin kävi. Mukana oli vähän huonoa tuuriakin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat