Salkkareiden Jukka Salinin roolista tuttu näyttelijä muistelee saamaansa rajua palautetta: "Se oli aika tiukkaa"

4:20

Jouko Keskinen muistaa saaneensa kasoittain palautetta näytellessään Jukka Salinia Salattujen elämien alkuaikoina.

Salkkarien alkuperäiseen näyttelijäkaartiin kuulunut Jouko Keskinen tekee paluun Jukka Salinin rooliin uudella Pihlajasatu-kaudella.

Keskistä ei enää tunnisteta Salkkarit-roolinsa vuoksi kovinkaan usein, mutta toista se oli vielä 2000-luvun taitteessa. Ajoittain faneilta saatu palaute oli melko julmaakin, sillä hahmona Jukka oli erittäin puhutteleva käytöksensä vuoksi.

– Kasvatusmetodi, mikä Jukalla oli, niin siitä sai palautetta ihan järkyttävän paljon. Miten kasvatan lapsia, kuinka huonosti ja väärin ja välinpitämättömästi. Se oli aika tiukkaa, fanit ottivat niin tosissaan sen, Keskinen muistaa.

Kokenut näyttelijä ei yllättynyt saamastaan palautteesta. Hän suhtautui kaikkeen lempeällä otteella ja kohteliaasti, vaikka palaute ei aina ollut mukavaa.

– Metin vain itsekseni, että totta kai he suhtautuvat juuri näin. Kyllä tiesin, että se tulee olemaan tällaista, Keskinen toteaa.

Paluu Pihlajasatuun ja Salkkarien maailmaan on kuitenkin ollut Keskiselle mieleinen.

– Ei sitä osannut arvata, että vielä tullaan käymään täällä Salkkareissa, mutta kiva näin. Kuitenkin niin pitkään olin poissa.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja