Salatut elämät -ohjelmalle uusi nettisarja – täältä tulevat Soppatykkimiehet!

1:05

Salatut elämät -sarjan uusin spin off -sarja Soppatykkimiehet näkee päivänvalon 22. joulukuuta!

Salattujen elämien jäädessä joulutauolle ei fanien tarvitse hätääntyä, sillä Soppatykkimiehet-nettisarja pelastaa pitkät joulunpyhät.

Soppatykkimiehet-sarja herättää samalla henkiin suuren suomalaisen sotilasfarssin, kun Pihlajakadun veijarikaksikko Tale Taalasmaa ja Janne Haukkala päätyy siviilipalveluksen sijasta soppakauhan varteen maanpuolustustehtäviin.

Kaksikon muuten niin vakavaksi muuttuneen Pihlajakatu-arjen sijasta luvassa on koomisia käänteitä armeijan harmaissa, naisseikkailuja ja epätoivon hetkiä. Soppatykkimiehet-nettisarja tulee katsottavaksi mtv:ssä lauantaina 22. joulukuuta klo 00.00.

– Talella ja Jannella on ollut Salatuissa elämissä jo jonkin aikaa hieman tulehtuneet välit, niin Soppatykkimiehissä oli hauska päästä tekemään pitkästä aikaa vanhaa kunnon Tale & Janne -settiä, kuvailee Tale Taalasmaata näyttelevä Emil Hallberg.

– Emilin kanssa tulee aina parhaat kohtaukset, koska olemme työskennelleet toistemme kanssa niin pitkään. Talen ja Jannen kommellusten näytteleminen tulee meiltä luonnostaan, vaikka ne vaativatkin usein heittäytymistä, jatkaa Janne Haukkalaa näyttelevä Hemmo Karja.

Jaksot:
1. jakso: Kirjeitä päämajalta
2. jakso: Pelastakaa muonitusmies Taalasmaa
3. jakso: Tale-Ihan(a)tale
4. jakso: Forest Camp
5. jakso: Janne Haukkala - Aseeton sotilas

Soppatykkimiehet koko sarja mtv:ssä lauantaina 22.12. klo 00.00 alkaen. Katsottavissa myös C Moressa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja