Mainos

Saksassa aloitetaan ensimmäiset nudismilennot

Kaikki matkustajat ovat alasti, mutta he saavat heittää vaateensa pois vasta lentokoneessa, nudismilentoja järjestävän yhtiön perustaja kertoo.

Saksalaisten matkailualan yrittäjien kilpailu käy kuumana. Jopa niinkin kuumana, että joskus tekee mieli heittää vaatteet pois. Nyt sen voi matkailualan yrittäjien ansiosta tehdä lentokoneessakin.

Tänä vuonna kohoavat Saksassa ilmojen teille ensimmäiset nudismilennot. Idea on napattu muinaisesta Itä-Saksasta, jossa alastomana kekkalointia pidettiin vallan verrattomana kansanhuvina.

Eikä syynä nudismin suosioon suinkaan ollut lännen ilkeämielisten panettelijoiden esittämä "alastomuudesta on syytä tehdä kova kuttu viimeistään siinä vaiheessa kun ei yksinkertaisesti ei ole mitään mitä päälle panisi".

- Haluamme tehdä alastomuudesta vapaata myös pilvien yläpuolella, nudismilentoja järjestävän yhtiön perustaja Enrico Hess runoilee.

Lentokoneen henkilökunnalla vaatteet

Alastonlennot on suunnattu lähinnä entisille itäsaksalaisille. Vaatteet pois, mukava asento - mikäli se nyt on edes mahdollista - lentokoneen istuimessa ja nostalginen matka kommunismin aikojen syövereihin voi alkaa.

Ensimmäiset nudismilennot järjestetään heinäkuussa. Yhden päivän kestävä matka maksaa 500 euroa. Koneeseen mahtuu kerralla vain 50 nakupelleä.

- Kaikki matkustajat ovat alasti, mutta he saavat heittää vaateensa pois vasta lentokoneessa. Sen jälkeen he voivat nauttia matkasta asussa jonka Jumala heille loi, Hess saarnaa.

Lentokoneen henkilökunta ei kuitenkaan liity joukkoon alastomaan, vaan pitää tiukasti vaatteet päällä.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.