Sacha Baron Cohen huijasi jäätävällä tavalla Donald Trumpin asianajajaa – kertoo kohukohtauksesta: "Luoja tietää, mitä hän yleensä pyrkii tekemään naisten kanssa"

Sacha Baron Cohen huijasi tuoreessa Borat-jatkoelokuvassa Donald Trumpin asianajajaa Rudy Giuliania. 

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen, 49, tunnetaan useista luomistaan kiistanalaisista hahmoista, joista yksi kuuluisimmista on eittämättä Borat, joka esiteltiin maailmalle samaa nimeä kantavan elokuvan myötä vuonna 2006. Tänä vuonna koomikko toi vihatun sekä rakastetun hahmonsa takaisin, kun Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa julkaistiin Borat Subsequent Moviefilm -elokuva 23. lokakuuta. 

Elokuvassa on mukana paljon keskustelua herättänyt kohtaus presidentti Donald Trumpin asianajaja Rudy Giulianin kanssa. Tilanteessa nähtiin Giuliani sekä 24-vuotias näyttelijä Maria Bakalova, joka esitti Boratin 15-vuotiasta tytärtä Tutaria. Kohtauksessa Tutar haastattelee konservatiivisen televisiotoimittajan elkein New Yorkin entistä pormestaria Giuliania hotellihuoneessa.

Haastattelutilanne päättyy siihen, että kaksikko suuntaa viskilasien kera makuuhuoneeseen, jossa Giuliani sanoo Bakalovan esittämälle Tutarille, että tämä voi "antaa hänelle puhelinnumeronsa ja osoitteensa" jonka jälkeen hän käy makuulle sängylle käsi housuissaan. Lopulta Cohenin esittämä Borat saapuu paikalle keskeyttämään tilanteen huutamalla Giulianille "Hän on 15-vuotias, hän on liian vanha sinulle".

Kuten Cohenilla on ollut tapana, myös kyseisessä tilanteessa on ollut kyse poliitikon huijaamisesta. Giuliani ei ollut etukäteen tietoinen siitä, että kuvaukset olivat Cohenin tekosia. 

Giuliani on kiistänyt tehneensä tilanteessa mitään epäsopivaa. Hänen kertomansa mukaan hän asetteli paitaansa paremmin housuissaan silloin, kun hän makasi sängyllä käsi housuissaan. Cohen keskusteli puolestaan kohtauksesta nousseesta kohusta yhdysvaltalaisen televisiojuontajan Stephen Colbertin kanssa lokakuun loppupuolella. 

– Jos tuo käytös oli hänen mielestään sopivaa, niin luoja tietää mitä hän yleensä pyrkii tekemään naisten kanssa hotellihuoneissa viskin kera, Cohen kommentoi tapausta. 

Cohenin mukaan kuvausryhmä oli rakentanut hotellihuoneeseen salaisen komeron vaatekaappiin, jossa Cohen oli piilossa koko kohtauksen ajan. Tarkoituksena oli, että Cohen olisi keskeyttänyt sopimattomaksi edenneen tilanteen hahmonaan Boratina. Cohen viestitteli komerosta käsin elokuvan ohjaajan kanssa siitä, mitä hotellihuoneessa oli tapahtumassa, sillä hän ei pystynyt näkemään mitään. 

Näyttelijä kertoo, että Giuliani toi mukanaan turvamiehenään toimivan entisen poliisin, joka tarkasti hotellihuoneen ennen kuvauksia. Cohen juoksi nopeasti komeroonsa piiloon ennen tarkastusta. Tarkastuksen jälkeen Giuliani luuli olevansa huoneessa yksin Tutarin (Bakalovan) kanssa.

– Turvamies istui hotellihuoneen oven edessä varmistaen, ettei kukaan pääse sisälle tai ulos. Mikä on itseasiassa vielä pelottavampaa, kun ajattelet sitä hänen (naisen) kannalta. 

Asianajajansa lisäksi myös Donald Trump on aikoinaan päätynyt tekemisiin Cohenin kanssa tämän esittäessä hahmoaan nimeltä Ali G. Giulianin tapauksen tultua julki Trump syytti julkisesti Cohenin olevan "hyypiö" sekä "huijari". Cohen vastasi syytöksiin niin ikään Colbertin haastattelussa. 

– Olen varma, että kun hän (Trump) hengaili hyvän ystävänsä Jeffrey Epsteinin kanssa he luultavasti käyttivät paljon aikaa puhuakseen siitä kuinka karmiva olen ja kyllä, olen ammattihuijari, kuten hänkin. 

Alla olevalla videolla Sacha Baron Cohen kertoo uudessa Borat-elokuvassa nähdystä kohukohtauksesta Donald Trumpin asianajajan Rudy Giulianin kanssa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat