Saara Aallon ja Meri-vaimon poikkeukselliset häät – eivät saaneet edes kätellä henkilöä, joka heidät vihki: "Ei ollut paras tapa avioitua, mutta muistamme tämän koko elämämme ajan"

10:40
Saara ja Meri Aalto ovat tuore aviopari - katso haastattelu.

Laulajatähti Saara Aalto avautuu häidensä yksityiskohdista brittilehti Sunin haastattelussa.

Kansainvälisestikin menestynyt laulaja Saara Aalto ja hänen managerirakkaansa Meri Aaltoolivat kihloissa kolme ja puoli vuotta ennen kuin he avioituivat hiljattain kotioloissa. Laulaja kertoi ilouutisesta Instagram-kuvan yhteydessä.

Nyt Aalto kertoo The Sun -lehden haastattelussa, miten pari toteutti häänsä koronapandemiasta huolimatta.

Pariskunnan oli tarkoitus juhlia häitä isolla porukalla näyttävästi ensi kesänä. Pandemia kuitenkin esti suunnitelmat. Aalto myöntää lehdelle päätöksen olleen spontaani.

– Ajattelimme, että olimme jo odottaneet niin pitkään. Halusin todella kutsua häntä vaimokseni. Laillisesti on myös turvallisempaa olla naimisissa. Siihen liittyi romanttisia ja käytännöllisiä syitä. Ajattelimme, että tehdään se vain nyt! Saara kertoo lehdelle.

Pariskunta halusi tehdä jotain rakkaudellista ahdistavan maailmantilanteen keskellä. He päätyivät naimisiin todella intiimissä tilaisuudessa, jossa heidän lisäkseen oli vain vihkijä paikalla. Saara kertoo yllättyneensä, kuinka liikuttunut hän oli tilanteesta, vaikka se ei ollut mitään, mitä hän oli kuvitellut sen olevan.

– Itkimme. Se oli todella koskettavaa. Luulin, että se olisi vain pala paperia, mutta se oli todella mukavaa.

– Aloimme molemmat itkemään samaan aikaan ja kun kysyttiin, että haluatko ottaa tämän henkilön.

Pari oli joutunut olemaan vihkijästä kahden metrin päässä koronarajoituksien vuoksi. He eivät edes kätelleet vihkijää.

– Se oli katkeransuloista. Ei ollut paras tapa avioitua, mutta muistamme tämän koko elämämme ajan. Tulemme aina kohtamaan elämässä näitä hulluja haasteita ja tämä on yksi niistä.

Saara ja Meri ostivat seremoniaa varten ostoskeskuksesta vaatteet. Pari aikoo järjestää myöhemmin isot hääjuhlat, johon on varattu myös näyttävä hääpuku.

Lähde: The Sun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja