Mainos

Ryan Reynolds trollaa jälleen – Hugh Jackman joutui piikittelyn kohteeksi

Ryan Reynolds trollaa jälleen ystäväänsä Hugh Jackmania.

Deadpool-tähti Ryan Reynolds hauskuuttaa Twitterissä. Reynolds julkaisi tilillään videon, jolla hän parodioi Yhdysvalloissa yleisiä poliittisia loanheittomainoksia. Kohteenaan Reynoldsilla on X Men -elokuvista tuttu Hugh Jackman.

Jackman tähdittää uutta The Front Runner -elokuvaa, jossa hän näyttelee vuonna 1988 demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi noussutta Gary Hartia, joka ryvettyi suhdeskandaalissa. Jackmanin roolisuoritusta pidetään yhtenä voittajaehdokkaana talven palkintogaaloissa, mutta Reynolds on eri mieltä.

– Hugh Jackmanin suoritus tulevassa The Front Runner -elokuvassa on saanut jotkut uskomaan, että hän ansaitsee palkinnon, mutta ennen äänestyksen alkamista, teidän kuuluisi tietää nämä faktat, Reynolds aloittaa leikkimielisen loanheittokampanjansa.

Perinteisiä loanheittokampanjoita mukaillen, Reynolds alkaa luetella Jackmanista faktoja, jotka voivat vahingoittaa tämän mainetta.

– Hugh Jackman ei ole hänen oikea nimensä, vaan se on Hugh Michael Jackman, Reynolds paljastaa.

– Hugh Michael puhuu hurmaavalla aksentilla, mutta hän on oikeasti kotoisin Milwaukeen osavaltiosta. Hän jätti työnsä Wolwerine-hahmona ja jäi työttömäksi, Deadpool-näyttelijä jatkaa.

Reynolds on naljaillut leikkimielisesti Jackmanin suuntaan siitä lähtien, kun Deadpool-elokuva ilmestyi vuonna 2016. Neljättä seinää rikkova hahmo vitsailee elokuvassa useaan otteeseen Wolwerinea näyttelevän Jackmanin kustannuksella, Reynolds on päätynyt jatkamaan tylytystä oikean elämän puolella.

– Onko tämä sellainen mahtava ja mukava ihminen, jonka haluatte antavan saarnaavan, liberaalin puheen tänä palkintokautena, Reynolds vitsailee, paljastaen pitävänsä Jackmanista todellisuudessa.

– Tai ehkä on olemassa todellinen rajanaapurista kotoisin oleva ulkomaalainen, joka pitäisi palkinnosta, kanadalainen Reynolds jatkaa samalla, kun ruudulle ilmestyy näyttelijän omakuva.

Kyseinen video on Reynoldsin tapa usuttaa seuraajiaan käymään katsomassa The Front Runner. Poliittisen draaman muissa osissa nähdään muun muassa Oscar-voittaja J.K. Simmonds, koomikko Bill Burr ja Vera Farminga.

Katso Reynoldsin video kokonaisuudessaan alta. Jos video ei näy, katso se täältä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja