Mainos

Ryan Reynolds paljasti – Brad Pitt päätyi uuteen Deadpool-elokuvaan erikoisella tavalla

Ryan Reynolds paljasti, miten sai Brad Pittin mukaan uuteen Deadpool-jatko-osaan.

Deadpool 2 -elokuvan päätähti Ryan Reynolds paljasti Entertainment Tonight -julkaisulle elokuvan yllättävimmän cameo-roolin taustan. Moni elokuvakävijä hieraisi teatterissa silmiään, kun Brad Pitt vilahti valkokankaalla muutaman sekunnin ajan.

Pitt esitti elokuvassa näkymätöntä Vanisher-hahmoa, joka oli osa Deadpoolin kokoamaa X-Force-ryhmää. Vanisher koki karun kohtalon elokuvan laskuvarjohyppykohtauksessa, jossa näkymätön hahmo leijailee sähköjohtoihin ja muuttuu näkyväksi paljastaen Brad Pittin kasvot. Reynoldsin mukaan Pittillä oli vain yksi pieni pyyntö vastineeksi roolista.

– Minulle sanottiin, että hän halusi palkaksi kahvia ja kysyin: "Kokonaisen yrityksen vai vain yhden kupin?" Minulle sanottiin, että vain yksi kuppi kahvia, mikä oli hänen tapansa sanoa: "Teen roolin ilmaiseksi". Se oli todella mahtavaa ja yksi mukavimmista asioista, mitä joku voi tehdä, Reynolds paljasti Pittin päätymisestä elokuvaan.

Pittin rooli sopi hyvin Deadpool-elokuvien maailmaan, jossa pilaillaan supersankarielokuvien ja isojen tuotantojen vakavuuden kustannuksella. Samalla se tarjosi yllätyksellistä huumoria ja neljännen seinän rikkomista, josta elokuvat ovat tunnettuja.

– Rakastin sitä, sillä mikä olisi vastuuttomampaa, kuin antaa yhdelle maailman tunnetuimmista näyttelijöistä roolin, joka on täysin äänetön ja näkymätön kolmea filminpätkää lukuun ottamatta. Se oli melko mahtavaa, Reynolds hehkutti.

Vastaavien roolien toteutuminen on kiireisessä Hollywoodissa harvinaista. Elokuvan ohjaaja David Leitchin mukaan ensimmäisen Deadpool-elokuvan uniikki luonne mahdollisti Pittin yllättävän vierailun.

– Tunsin heidät molemmat (Pitt ja Reynolds) sillä olin työskennellyt heidän kanssaan ennen, mutta en olisi koskaan saanut vastaavanlaista cameo-roolia elokuvaani, jos kyseessä ei olisi ollut Deadpool. Katsojat pitivät niin paljon ensimmäisestä elokuvasta, että roolia oli helppo kysyä, Leitch sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja