Rupsahtaneet Sinkkuelämää-tähdet työllistävät kuvankäsittelijöitä

Tv-sarjasta valkokankaalle siirtyvä Sinkkuelämää on työllistänyt liudan kuvankäsittelyn ammattilaisia. Yli 40- ja 50-vuotiaiksi ehtineet "Sinkkistähdet" haluavat nimittäin näyttää yhtä freeseiltä kuin sarjan alkaessa kymmenen vuotta sitten.

Sinkkuelämää tulee leffateattereihin alkukesästä, mutta elokuvan promoaminen on toki jo täydessä vauhdissa. Mainoksia varten tarvitaan tietenkin kuvia, jotka houkuttelevat katsomoihin mahdollisimman paljon väkeä.

Sinkkunelikkoa näyttelevät Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ja Cynthia Nixon ovat harmikseen kuitenkin tavallisia kuolevaisia, ja heillekin vanheneminen on arkipäivää. Poppoon seniori Kim Cattrall on jo 51-vuotias, ja Cynthia Nixonkin täyttää pian 42. Vaikka naiset ovatkin upean näköisiä, he ovat toki halunneet näyttää täydellisiltä sekä leffassa että sen mainoksissa.

- Onneksi elämme digiaikaa. Samanthaa näyttelevältä Kim Cattrallilta poistettiin kasvoista esimerkiksi pieni luomi tuosta noin vain, tuotantotiimissä kuvankäsittelystä vastaava Chris Bickmore kertoi Daily Mailille.

- Kaikkien neljän näyttelijän kasvoja on käsitelty digitaalisesti niin, että kaikki näkyvät rypyt ovat silinneet pois. Näyttäähän se toki hieman hassulta vaikkapa samanikäisen naiskatsojan silmissä, Bickmore myönsi.

Sinkkuelämää-nelikko pääsi viimeksi otsikoihin riideltyään mehevästi keskenään elokuvan palkkioista. Ainakin Kim Cattrall kävi tiettävästi tiukkoja keskusteluja tuotantoyhtiön johtoportaan kanssa kuultuaan päätähden Sarah Jessica Parkerin saamasta huimasta palkkiosta.

Kolumnisti-Carrieta näyttelevä SJP on ehtinyt riitaannuttaa kollegansa myös saamansa huomion vuoksi, sillä Parker on työkavereidensa mielestä saanut kohtuuttoman määrän suitsutusta fashionistan maineestaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat