Mainos

Ruotsiin suunnitteilla rockfestarit, jonne on miehiltä pääsy kielletty: "Tietyt miehet eivät ilmeisesti osaa käyttäytyä"

Idea on kerännyt vastustusta miehiltä, jotka eivät ymmärrä, mikseivät kaikki voi päästä kyseisille festivaaleille.

Ruotsissa saatetaan ensi kesänä juhlia rock-festivaalia, johon on miehiltä pääsy kielletty.

Idea syntyi sen jälkeen, kun vuodeksi 2018 suunnitellut Bråvalla-festivaalit peruttiin tämän vuoden festivaaleilla sattuneiden seksuaaliväkivaltatapausten vuoksi. Poliisin mukaan festivaaleilla sattui neljä raiskausta ja 23 muuta seksuaalisen väkivallan tekoa.

– Tietyt miehet... Eivät ilmeisesti osaa käyttäytyä. Se on sääli. Olemme tästä syystä päättäneet perua Bråvalla 2018 -festivaalit, järjestäjä totesi Guardianin mukaan.

Ruotsalainen radiopersoona Emma Knyckare ehdotti tämän jälkeen Twitterissä festivaaleja, jotka olisi tarkoitettu vain naisille.

– Mitä ajattelette siitä, että järjestäisimme todella coolit festarit, jonne vain ei-miehet ovat tervetulleita, joita järjestetään, kunnes kaikki miehet osaavat käyttäytyä, Knyckare totesi.

Idea on kerännyt vastustusta miehiltä, jotka eivät ymmärrä, mikseivät kaikki voi päästä kyseisille festivaaleille. Knyckare kuitenkin julkaisi Instagramissa kuvan, jossa toteaa, että festivaaleista on tulossa todellisuutta.


***

2:09

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.