VIDEO: Ruotsalaisrokkari kuvailee MTV.fille Michael Monroeta

Michael Monroen riveissä soittanut ruotsalaiskitaristi Dregen kaipaa jo nyt keikkoja suomalaismuusikon kanssa.

MTV.fi pääsi haastattelemaan Backyard Babies –yhtyeestä tuttua Dregenia hänen omaelämänkerran Minä, Dregen –nimisen teoksen julkistustilaisuudessa tänään keskiviikkona Helsingissä.

Ruotsalaiskitaristi nähtiin Michael Monroen yhtyeen riveissä vuodesta 2011 lähtien. Dregen ryhtyi kuitenkin tekemään soololevyä ja kiireiden vuoksi hänen oli luovuttava pestistään Monroen bändissä.

– Kaipaan keikkailua heidän kanssa jo nyt. He kuitenkin tiesivät, että sooloalbumini oli pian tulossa julki ja sen suosio oli niin hyvä, että en ennättänyt paneutua molempiin asioihin samaan aikaan, Dregen kertoo.

– Monroen bändi on yksi parhaimmista yhtyeistä, missä olen koskaan soittanut. 60-vuotiaana olisin varmasti kuitenkin ajatellut, että miksi en kokeillut soolouraa.

Mies on tuntenut Monroen jo monta vuotta ja kuvaileekin häntä MTV.fille mielellään.

– Hän on täysin ainutlaatuinen, ei ole toista samanlaista. Kuvailisin häntä lämpimäksi, energiseksi, sydämelliseksi ja omalaatuiseksi henkilöksi, Dregen kertoo.

Miehet nähdään jatkossakin samoilla lavoilla, sillä Dregen lämmittelee Michael Monroen yhtyettä tänä vuonna useaan otteeseen. Fanit pääsevät näkemään heidät yhdessä esimerkiksi Helsingissä 26. huhtikuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.