Ruotsalaisen Wilman ohje ei mennyt perille – tatuoija kämmäsi nolosti

Tyttöystävän tatuointipila kirvoitti huvittavan reaktion järkyttyneeltä poikaystävältä 0:56
KATSO MYÖS: Tyttöystävän tatuointipila kirvoitti huvittavan reaktion järkyttyneeltä poikaystävältä.

Ruotsalaisnaisen huulitatuointi ilmestyikin väärään paikkaan.

Tatuointimokia sattuu ja tapahtuu niin tatuoitavan kuin tatuoijankin puolelta. Ensikertalaisen kannattaakin huomioida tietyt asiat ennen kuvan ottamista.

Ruotsin Örebrosta kotoisin oleva Wilma Hägglund kertoo TikTok-tilillään omasta kammottavasta tatuointimokastaan. 

Parikymppisen Wilman video on julkaistu jo viime syksynä, jolloin siitä uutisoi muun muassa ruotsalaismedia Nyheter24. Hitiksi nousseesta videosta uutisoivat kuitenkin vasta hiljattain muun muassa Mirror ja Daily Star.

Wilma kertoo, kuinka halusi tatuoiduksi kissamaisen "meow"-sanan alahuulensa sisäpuolelle. Nainen näyttää videollaan esimerkin inspiraatiostaan. Sellaiseksi tatuointi kuitenkin jäi – inspiraatioksi. Vaikka lopputulos oli nimittäin lähellä, oli se silti kuitenkin hyvin, hyvin kaukana toivotusta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla Wilma esittelee, kuinka tatuoija oli jotenkin naisen huomaamatta onnistunut tatuoimaan maukumista kuvaavan tekstin Wilman alahuulelle näkyvälle paikalle, eikä sisäpuolelle niin kuin tarkoitus oli.

Miten tatuointimoka oli mahdollinen?

Lähes yksimielisesti kommentoijien päässä on pyörinyt yksi kysymys: miten? Tuhansien kommentoijien on ollut vaikea ymmärtää, kuinka Wilma ei tatuoimisen aikana hoksannut, että teksti oli tulossa väärään paikkaan.

– Olitko pyörtynyt sen [tatuoimisen] aikana? Kuinka et huomannut, että sijainnissa oli eroa? Eikö sinun pitänyt pitää huulia auki? Kuinka, tyttö, kuinka? ihmetteli eräs kommentoija.

– Kuinka et huomannut, että hän tatuoi huultasi sisäpuolen sijaan? ihmetteli toinenkin.

– Olen kirjaimellisesti vihainen, ettet vain huomannut tai sanonut mitään. Tämä menee sinun piikkiisi, tylytti yksi.

– Miten? Miten et huomannut? Minulla on niin paljon kysymyksiä, kommentoi eräs.

"Olin todella järkyttynyt"

Nyheter24-sivustolle Wilma kertoi syksyllä luottaneensa tatuoijaan, jolla oli esillä naisen inspiraatiokuva tatuoinnista. Koska tatuoija veti naisen alahuulta tarpeeksi alas, tuntui se Wilmasta siltä, että tatuointi oli menossa oikeaan paikkaan.

Wilman mukana oli samalla tatuoijalla käynyt vieraillut ystävä, jolle ei niin ikään tullut mieleen, että jotain olisi menossa pieleen. Niinpä hän ei seurannut tatuointitoimitusta kovinkaan tarkkaan. Shokki olikin melkoinen, kun Wilma näki itsensä peilistä.

– Olin todella järkyttynyt, en uskonut, että se on totta, enkä voinut ymmärtää sitä, miltä näytin.

Tatuoija myönsi tehneensä virheen, ja maksoi ensimmäisen laserointikerran. Wilman ensimmäisestä TikTok-videosta suuttuneena hän kuitenkin kieltäytyi maksamasta enää seuraavaa. 

Jatkossa Wilma on tarkempi tatuoijastaan. 

Tatuointi poistettiin laserilla

Alkuperäinen video on kerännyt katselukertoja 3,7 miljoonaa, toinen aiheeseen liittyvä video, jolla tatuoinnin poistamiseen ryhtynyt Wilma esittelee esimerkiksi yhden laserointikerran tuloksia, on kerännyt katselukertoja yli 12 miljoonaa kertaa.

Myöhemmin julkaistun videon saatetekstissä Hägglund kiittelee laserin voimaa tatuoinnin poistamisessa. Sekin on kerännyt katselukertoja yli neljä miljoonaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Katso myös: Kierstyn on muuttanut ulkonäköään kymmenillä tuhansilla eruoilla

Kymmenillä tuhansilla euroilla tatuointeja, lävistyksiä ja kauneuskirurgisia toimenpiteitä – Kierstyn on 10 vuodessa muuttanut kehonsa äärimmilleen 2:06
Kymmenillä tuhansilla euroilla tatuointeja, lävistyksiä ja kauneuskirurgisia toimenpiteitä – Kierstyn on 10 vuodessa muuttanut kehonsa äärimmilleen.

Lue myös:

    Uusimmat