Ystävätatuointi sai naisen itkemään – tyrmäsi lopputuloksen hyvin hävyttömäksi

Tällaisia tatuointeja trenditietoiset hamusivat ysärillä – ottaisitko itse? 1:16
KATSO MYÖS: Tällaisia tatuointeja trenditietoiset hamusivat ysärillä!

Naisen uunituore tatuointi sai ottajansa kyyneliin.

Eräs nainen pettyi karvaasti nähtyään valmiin tatuointinsa. Naisen tarkoitus oli ottaa lomamatkalla parhaan ystävän kanssa yhteensopivat tatuoinnit, mutta lopputulos ei ollut yhtä toimiva kuin ajatuksissa. Suloisen perhosen puolikkaan sijaan tatuointi näyttää monen mielestä astetta härskimmältä, kertoo Mirror.

TikTok-tililleen pettymyksestään raportoinut Alaine Nicole näytti uuden tatuointinsa, jonka tarkoitus on yhdessä parhaan ystävän tatuoinnin kanssa muodostaa perhonen.

– Kun yritätte ottaa söpöt, yhteensopivat tatuoinnit ja saatte veltot penikset sen sijaan, turhautunut nainen täräytti videonsa saatetekstiksi.

Videon lopussa hän näyttää, miltä valmiit tatuoinnit näyttävät yhdessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Alaine julkaisi myös toisen videon, jolla näyttää inspiraationsa lähteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miljoonia katselukertoja

Videota on katsottu yli seitsemän miljoonaa kertaa, ja moni on samaa mieltä siitä, että tatuoidun kuvion voi tulkita härskinä niin halutessaan. Melko moni, Alaine mukaan lukien, olivat myös sitä mieltä, että tatuoijan itsensäkin on täytynyt tajuta hävytön mielleyhtymä.

– Se, että toinen teistä meni ensimmäisenä [tatuoitavaksi]. Ja toinen edelleen [senkin jälkeen] pitäytyi suunnitelmassa, naureskeli eräs kommentoija.

Monen kommentoijan mielestä tilanne ei kuitenkaan ollut niin paha kuin miltä näytti, vaan täysin korjattavissa. Puolikkaan perhosen voisi esimerkiksi täydentää kokonaiseksi.

Alaine ryntäsikin ystävänsä kanssa korjaamaan tatuointinsa lomamatkalta palattuaan, ja toisen tatuoijan ystävällisellä avustuksella kaksikolla on nyt oikeasti perhoseksi tunnistettavat tatuoinnit käsivarsissaan.

Katso videolta lopputulos:

Videolla Alaine kertoo itkeneensä oikeasti nähtyään "perhosenpuolikkaan" ensimmäisen kerran. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat