Roviolta Angry Birds Star Wars -pelisarja – mukana asuja ja lautapelejä

Suomalainen peliyhtiö Rovio julkaisee uuden Angry Birds Star Wars -pelisarjan.

Peli julkaistaan 8. marraskuuta useille alustoille kuten Apple- ja Android-laitteille. Lisäksi sarjaan kuuluu muun muassa lautapelejä ja asuja. Pelisarjan leluja kauppaa amerikkalainen Toys-R-Us-ketju jo ennen varsinaisen pelin julkaisua.

Star Warsin ja Angry Birdsin liitto näkyy peleissä esimerkiksi niin, että punaisesta linnusta tulee Luke Skywalker. Vastaavasti toisella puolella nähdään sikaa muistuttava Darth Vader.

Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka hehkuttaa yhtiön tiedotteessa, että tulevassa pelissä on Angry Birdsin parhaat puolet vietynä kaukaiseen galaksiin.

Rovio on aikaisemmin tehnyt Angry Birds -yhteistyötä muun muassa Yhdysvaltain avaruushallinto Nasan kanssa. Star Wars -maailma on puolestaan aikaisemmin levittäytynyt muun muassa Legon tuotteisiin.

– Ne eivät ole Angry Birdsejä pukeutuneena Star Wars -hahmoiksi, vaan omia hahmojaan, tarkentaa Lucasfilmin lisensoinnista vastaava johtaja Paul SouthernUSA Todaylle.

Rovio on hiljattain aloittanut myös markkinointikumppanuuden Kiinan McDonaldsin kanssa. Kampanja liittyy Angry Birds -maailmaan perustuvaan Bad Piggies -peliin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat