Rosberg ei uskonut kohukommentteja – Hamilton vahvisti

Lewis Hamiltonin kommentit nälkäisemmästä asenteestaan olivat Nico Rosbergille lehdistön keksimää ennen kuin Hamilton vahvisti lausunnon tulleen hänen suustaan.

BBC julkaisi Hamiltonista Monacon kisaviikonlopun aikana haastattelun, jossa brittikuski sanoi olevansa tallikaveriaan nälkäisempi, koska tämä kasvoi Monacossa suihkukoneiden ja veneiden keskellä.

Rosbergilta kysyttiin asiasta sunnuntain kisan jälkeen.

– En kuullut Lewisin sanovan niin, joten en kommentoi, koska teidän on helppoa vain keksiä jotain. Vaikka niin olisi kirjoitettu, niin Lewisin sanomat asiat voivat kääntyä ympäri. Parempi, etten sano mitään, ja tiedän, että Lewis ei sanoisi noin, varsinkaan lehdistölle, mutta ehkä minulle hän voisi, Rosberg pyöritteli.

Vieressä istunut Hamilton joutui seuraavaksi vastaamaan, että sanoiko hän kyseiset asiat aiemmassa haastattelussa.

– Minulta kysyttiin, että kumpi on nälkäisempi. Varmasti kaikki kuskit sanoisivat, että he ovat nälkäisimpiä ja minä sanoin, että saan nälkää siitä, missä kasvoin verrattuna Nicoon.

– Halusin todella kovasti tulla asumaan tänne. Minulla oli tapana matkustaa Nicon isän lentokoneella ja veneellä sekä mennä hänen kotiinsa. Hänen isänsä siis inspiroi minua pääsemään sinne, missä olen nyt, Hamilton selitti.

Sinä siis sanoit niin?

– Kyllä, mutta kuten Nico sanoi, se otettiin vähän pois asiayhteydestä, Hamilton puolustautui.

Lue myös:

    Uusimmat